Definitivno se slažem sa Sabinom.. Ako su brojevi u oglasniku, sve jasno, al objavljivati brojeve ili neke privatne, druge...totalno NE. Da nije tih žena, ne bi ni bilo ni oglasnika, ni nas na njemu
Pa svi smo mi tu zbog iste stvari.
Jednu stvar mogu razumijeti a to je da neka budala dijeli privatni broj od bivše recimo namjerno da joj napakosti itd...
Dok žena nema veze sa prostitucijom
To jest bolesno
Ali koji oglasi čovječe ?
Ma 99 posto toga što vidiš po oglasima je scam
Na dejting sajtovima je skoro sve fejk a kamoli prostitucija i to još na Balkanu zadrtome
Problem je što nije legalno
A drugi problem je naš mentalitet
Treći problem je očigledno internet i anonimnost tobože
A četvrti je koliko možeš zapravo nekome vjerovati ovdje
Nitko ovdje nije anoniman makar mislio da je
Osobno nemam ništa protiv prostitucije jel na tako šta gledam kao i na svaki drugi obični posao
Ako se neka žena odluči na to pa tko joj šta može ? Ili muškarac
Šta će policija saznati i nakon što ju opomenu i što god ona se pritaji na jedno vrijeme i onda se vrati poslu opet
Svi sajtovi sa tim oglasima su orkistrirani pod nekim i sve se zna
Samo problem je u tome što država nema neke koristi dok se ne legalizira
Jel bitno da li se jebemo sa nekom ženom zato što to želimo oboje ili za čokoladu
Očigledno ako je za čokoladu nije prostitucija
Ako mi neka odluči popušiti zato što sam joj popravio laptop jel to prostitucija ?
Možda jednoga dana legaliziraju a možda i neće
Evo baci pogled na druge države koje su ispred nas dvijesto svijetlosnih godina pa im prostitutke u pola bijelog dana stoje po ulicama i svi na to gledaju kao na normalnu stvar pošto su se navikli
A mi čim vidimo nešto novo ili drukčije odmah se upire prstom
Čemu onda ovaj forum ?
Da se promovira plavi oglasnik ?
Podijeliti broj od neke prostitutke nije problem dokle god to ostane pod privatno
Zato i postoje privatne prepiske na forumu pa se dogovarajte ili mijenjajte brojeve
Ali ne neke random brojeve koje ste pronašli u imeniku već prave brojeve koji su provjereni
A kako znati da li su pravi i provjereni ?
Pa eto valjda ovaj forum služi u te svrhe
A ti Sabina tko kod da jesi malo pogledaj šta se događa u normalnome svijetu i sve će ti biti jasno
Šta pokušavaš suzbiti prostituciju ?
Pa nisi to wonder woman sa magičnim lasom
Tu dolaziš i sereš tipa šta ako vam žene doznaju a šta ako vam cure doznaju ?
Hvala ti što brineš za nas ali ti pojma nemaš niti tko je u braku ovdje a tko je u običnoj vezi
Stoga te tvoje pokušaje ti nitko neće ozbiljno shvatiti pošto nemaju smisla
Zaboravljaš da smo ljudi i svi smo različiti sa svojim mišljenjima i problemima
Niti imaš pojma zbog čega se neka žena prostituira niti imaš pojma zbog čega se neki muškarac odlučuje na prostitutku
Vjeruj mi da su teške muke iza toga u većini slučajeva
Tvoje mišljenje je jednako koliko i moje
Pošto su oba nebitna
A u svijetu će se i dalje što žene što muški što trans osobe jebati za pare a mi po tome pitanju ne možemo učiniti ništa
A klijenata uvijek ima i biti će ih zauvijek
Bolje se idi brini za dječiju prostituciju koja je isto tako super aktivna
Ili nekrofiliju po mrtvačnicama