Muški gigolo

Pa ti biraš žene koje plaćaš svako sebi bira.Nekome ne mora biti top meni mora.Svako si bira ono sto želi.
 
Ovi koji mu vjeruju su još veći debili od njega. Koje glupe spike Misli da će tako jebat.
haha imaš moje oglase bar na 5 mjesta, pa provjeri jel ovo istina ili ne ;) a i većini koja se javila u inbox sam objasnio što i kako radim, što oni mogu i potvrditi ovdje :) Samo si ti očito malo ograničen u glavi, pa misliš da to ne postoji. Kako postoje žene koje se time bave, tako postoje i muškarci samo u velikoj manjini.
 
Pozdrav

Već neko vrijeme sam u ovom poslu i zanima me da li se još netko ovime bavi? Pa da podjelimo neka iskustva i kakvih sve ponuda ima haha.
Pozdravljam temu
Po slici si u kondi cca34 godine,ako si visoko obrazovan,govoriš strane jezike,sjajna garderoba
To bi bilo to!
Ali kod nas to nije profi već zbrda zdola
Imamo sreću Hrvatska je puna zgodnih i markantnih muškaraca siguran sam da posao može donijeti izdašnu financijsku potporu.
Zar nitko nije otvorio školu za takav posao uposlio,psihologe,ljude koji predaju bonton,stiliste,razne profesore od vokabulara i načitanosti plus maniri na top nivou.
Kad bi dobio 10 milja na lotu ili ih ukrao kupio bi zgradu u centru Zagreba tri kata i napravio takav brend od naših ljudi da bi se kroz 2 godine širili po cijelom svijetu.
Može se i pomoći učenicima slabijeg imovinskog statusa dat im mogućnost da završe školu pod ugovorom da ta ista sredstava vrati u određenom postotku agenciji.

Ima tu širine ja ne bih ulazio gay kombinacije ili trans.
Isključivo hetero plus razni fetishi.
Sve najbolje od garderobe,satova,raznih dodataka ali mora bit vrh
Jer ta bi škola bila prva i najbolja
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh