Šta bi se desilo, od 2016. se jebe i uči pušenju kurca, šta se tresete odmahSto se desilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi se desilo, od 2016. se jebe i uči pušenju kurca, šta se tresete odmahSto se desilo
Pa moj savjet sa drugim brojem dogovori susret u živo i jebi joj mater i nek ti vrati pare.Ja joj uplatio za video i slike i kad je dobila pare ignor naravno.. Nadam se da ce joj trebat za lijek kad dobije cijelu hepatitis abecedu
Dobra je Mare za pod jaja, to sto sere je jos veca uzivancijaEkipa jasno nabroji sve ludare foruma poput Poljakice, Anite itd itd i svejedno se stalno pojavljuju nove ovce i onda kmeze po forumu.
Tko te jebe, prirodna selekcija. Bar se nećeš razmnožavati kad ti otpadne.
Koja Anita je to ?Ekipa jasno nabroji sve ludare foruma poput Poljakice, Anite itd itd i svejedno se stalno pojavljuju nove ovce i onda kmeze po forumu.
Tko te jebe, prirodna selekcija. Bar se nećeš razmnožavati kad ti otpadne.
Nemoj tako govorit o curi da je kravetina,nije to lipo tako govorit o nekome.To je isto kada ja kazem vidi ovog muskog prasca.Jel tako da nije lipo.Ma izvrsna. Daj se odi pregledaj kod psihijatra ako si sretan kada plaćaš debeloj kravetini da te vrijeđa prije nego ti popuši.
Imaš pravo. To da je kravetina je daleko uvredljivije od onoga čime se "cura" bavi - kurvanjem.Nemoj tako govorit o curi da je kravetina,nije to lipo tako govorit o nekome.To je isto kada ja kazem vidi ovog muskog prasca.Jel tako da nije lipo.
Lice ona guta spermu od lika koga je prvi put videla u zivotu za 50 maraka nit zna kako se zove ni ko je ni sta je i proguta svaku kap sperme. Sa njom treba znat radit cim pocne da prica odma joj nabit kurcinu u usta i kraj izvadi ga samar opalis ona cuti i dudla svrsis i odesImaš pravo. To da je kravetina je daleko uvredljivije od onoga čime se "cura" bavi - kurvanjem.
A moramo pokazati razumijevanje i za njeno ponašanje tjs vokabular prema strankama.
Nego daj malo više riječi o sebi, nisam do sada jebao tako mimoznu kurvu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|