Marija P - iskustvo

Vjerovatno oboje ko ona iz zg sto su joj cigani napravili 2 djece pa si ju mogao jebat dok je bila trudna a imala nekoliko bolestina 😅 Sa obzirom koliko je Marija tipova prosla mene cudi da ona nema neke teze spb. Ja sam prije dvije godine sa njom izasao van u Rijeku u neki kafic Lilac tako nesto se zvalo neka krcma u centru grada i napili se lagano vec narodnjaci deru na najjace i ja ju pitam oce mi popusit u wcu ona kaze moze al da moram narucit bocu đekija da popijemo haha...ja kazem moze al mi prvo popusi i odemo u wc bome ga je dobro ispusila i progutala sve. Izlazimo iz wca narucujem ja bocu i konobar nosi to za stol vidim nemam dovoljno novaca kod sebe moram na parking u auto po jos novaca otic i kazem joj idem po novce u auto doc cu za 10min kaze ona moze nemoj me zajebat pa otic jebat cu ti mater haha...odem ja pokupim novce u autu vracam se za 15min u kafic vidim nema Marije za stolom boca netaknuta u kibli stoji. Pitam konobara di je otisla ova sa kojom sam bio kaze u wcu je 🤣 Ja mislio otisla ona pisat kad eto Marija izlazi iz wca sa nekim tipom kao neki polu krimos izgleda hahaha...brise usta i namjesta grudnjak 😂 Gledam i ne vjerujem da je to moguce. Vratila se za stol ja pitam ko je taj lik ona kaze prijatelj iz Zagreba haha...popili jos jedno pice i otisao doma nisam mogao vise ju ni slusat ni gledat bila me sramota nakon toga 🤣 Ostavio je na koristenje cijelom kaficu duga je noc haha
Imas jos nesto za izmislit ili je to to?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh