bio frenda danas ,kaže da se tolko uprasila da jednostavno ne može vjerovati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio frenda danas ,kaže da se tolko uprasila da jednostavno ne može vjerovati
Sta kaze frend jos hahahabio frenda danas ,kaže da se tolko uprasila da jednostavno ne može vjerovati
ma presmiješna je , je je najebala je jako , zarazila ih je dosta , i jebali joj mater , svi završili na antibioticima , a njoj nikako da test bude negativan , popila hrpu antibiotika ,sjebala si i želudac ... kaže da više bez kondoma ne daje nikomeAli obavezno obrijani i ZDRAVI hehehe znaci najebala je bila
Sta kaze frend jos hahaha
Ahhaha sad kao ne daje.ma presmiješna je , je je najebala je jako , zarazila ih je dosta , i jebali joj mater , svi završili na antibioticima , a njoj nikako da test bude negativan , popila hrpu antibiotika ,sjebala si i želudac ... kaže da više bez kondoma ne daje nikome
Dobro pa odkud da ode frend onda jbt treba da se zarazi ---> ovo forenzičari ne mogu odgonetnut šta si htio rećAhhaha sad kao ne daje.
Dobro pa odkud da ode frend onda jbt treba da se zarazi
Da trudna sam evo 4 djece rodila.Čim je nema tolko dugo vjerojatno je antibiotik u pitanju ili trudnoća .
Ne citam forum jer imam pametnijeg posla u životu samo cu ovo napisat i odjavljujem se. Sta se tice bolesti fala bogu s 25 godina neman nikakve spolne bolesti jer je samnom kondom za sex obavezan, za pusenje nije, gdje je slika nalaza od dotičnih muškaraca koje sam "zarazila"? Uskoro vas prijavljujem sve na policiju pa ćemo svi skupa najebat, ja jer pusim za novce a vi za ova sranja sta lazno pišete i stavljate moje ime i prezime javno po internetu. Lijep pozdravAhhaha sad kao ne daje.
Dobro pa odkud da ode frend onda jbt treba da se zarazi
Napisala sam da budete obrijani, zdravi, itd.. jer mi dolaze svakakvi klošari. Operi smrdljivi kurac pa dodi i popusit cu ga. Ne želim dobit neku bakteriju od vaše pisake po kurcu. Nadite si neku zanimaciju u životu a ne visit po forumu po cijele dane. Uskoro se briše moje ime odavde jer prijavljujem sve.Dobro pa odkud da ode frend onda jbt treba da se zarazi ---> ovo forenzičari ne mogu odgonetnut šta si htio reć
Sta tebe kurac boli sa kim sam ja bila kakav bolesnikJel bila u muskom il zenskom drustvu?
Povući cu jedino vas na policiju i sud uskoroizgleda da je nesto u pitaju, nema sad ovih jako bliskih njoj da nam kazu sta joj je.
Mozda se povukla hm..
Ja kurva a ti klošar sa smrdljivom kitom i 5 eura u dzepu, aj cao ne koristim forum nit me zanima.Ko o čemu kurva o poštenju
Mene sprcio u guzicu sigurno nisi mozda si mater sprcio dok ti je ručak kuhala posto jos s mamicim zivisJednom sam joj poslao poruku iz zajebancije da li bi mogli ja i prijatelj odjednom, jedan u guzu a drugi u picku, i na to ona meni posalje glasovnu poruku i jebe Boga, Isusa, oca…sve je izjebala nepismena krava.
Drugi put posaljem poruku da li bi mogli u guzu ovaj put a ona na to meni odgovori da nije ona peder da se jebe u guzicu… a jok, posaljem ja poruku sa drugog broja i sprcim je svejedno u guzicu. Ima supcinu
Nadi si život idiote, visite po ovom forumu po cijele dane, ništa čudno sta vam se i kite jedva dignuevo napokon oglas
Ne vrijedim te novce da, vrijedim duplo više, od danas pusenje 150 eura, lijep pozdrav.Jebote, i ovaj nilski konj digao cijene. Prije 2 godine za 30 eura si mogao i pokarati, a sad samo za pušing traži 50... Ne vrijedi ona te novce...
Hahahaha da silifils hahaahah o bog te jeboA tko to zna, pa ne moze bas sifilis tako nestat, znas koji je onda pakao napravila sebi i drugima ako je prenosila plus jos ekipa ako je do dobila.
Nije to onda dobro nikako.
Jesam evo me sad blizance nosim pa ćemo opet jos jedno petero djece planiratJel bila trudna na kraju ili spb na kraju?
Ne volim djecu, trudnoca me trenutno ne zanima, lpja sam joj rekao da odjebe od toga i da otvori onlyfans , i ne zeli slusat , mogla bi stavit pretplatu 5€ i imat tisuće korisnika . a dijete će riješit , u proceduri je
Bez kondoma samnom sexa nema, kamoli da dam svršavanje u picku, naivni ste ko francuska sobarica. Lpda nije onaj Dumba? ..taj je sve izjebo bez kondoma i obavezno svršavao unutra
Ak nije nekoj napravio dete, sigurno je skupio hepatitis A-B-C, sojeve sifilisa od D-K i AIDS-a od L-Ž
Trudna nisam, jebem se za pare, djecu ne volim nit trenutno planiram, mozda za koju godinu kad se prestanem bavit sa ovim i nadjem si decka, sta se tice bolesti, zdrava 100% s 25 godina nedavno napunjenih, za sex je obavezan kondom, za pusenje i nije. Vi sta serete da ste od mene skupili nešto stavite sliku nalaza ovdje da svi vidimo, do tada pusicaIspricavam se care, izgleda da je istina. Steta za nju, samo dodatni problemi ko da ih vec nema dosta.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|