Marija P - iskustvo

Nemoj tako govorit o curi da je kravetina,nije to lipo tako govorit o nekome.To je isto kada ja kazem vidi ovog muskog prasca.Jel tako da nije lipo.
Imaš pravo. To da je kravetina je daleko uvredljivije od onoga čime se "cura" bavi - kurvanjem.
A moramo pokazati razumijevanje i za njeno ponašanje tjs vokabular prema strankama.
Nego daj malo više riječi o sebi, nisam do sada jebao tako mimoznu kurvu.

Imaš pravo. To da je kravetina je daleko uvredljivije od onoga čime se "cura" bavi - kurvanjem.
A moramo pokazati razumijevanje i za njeno ponašanje tjs vokabular prema strankama.
Nego daj malo više riječi o sebi, nisam do sada jebao tako mimoznu kurvu.
Lice ona guta spermu od lika koga je prvi put videla u zivotu za 50 maraka nit zna kako se zove ni ko je ni sta je i proguta svaku kap sperme. Sa njom treba znat radit cim pocne da prica odma joj nabit kurcinu u usta i kraj izvadi ga samar opalis ona cuti i dudla svrsis i odes

Vidim da je stavila jedno 6 oglasa za pusenje i karanje... ali svuda samo slike sisa, a cujem da je zesce debela sad, ima tko ktualne slike/snimke da posalje da znam otic il ne?

Nije mi baš jasna, očito joj nisu sve na broju, nudi doslovno sex za pare. Ove na PO to opisuju kao druženje, masaža.. Kako joj ne pokucaju drotovi na vrata?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh