Moze i meni brojmoze meni drug u pp? iskreno vjerujem ti na rijec al valjalo bi i probat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze i meni brojmoze meni drug u pp? iskreno vjerujem ti na rijec al valjalo bi i probat
upuštaš se u nešto što ti svakako ne trebaDobro ekipa, postoji li njen insta profil ili ne? imam neki poludogovor za pon pa da vidim u šta se upuštam xD možda bude koji video, ko zna...
Tak sam se i ja uvalio - jbg, pogresna glava je razmisljala .upuštaš se u nešto što ti svakako ne treba
toliko luda??Tak sam se i ja uvalio - jbg, pogresna glava je razmisljala .
Drzte se podalje ako i dok nije kasno. Sad vec i benzin i sibice rade.
A ne znam, odskrolaj mslo gore, netko je napisao da je nedavno na instu prijetila da ce tipu zapalit kafic. Nemam njen instagram pa ne znam, a i bas me briga, al zao mi da se upustamo i spustamo ako bas ne mora.toliko luda??
tko god da je bio kod nje barem jedan put se uvjerio koliko je luda, ja bio jednom i ne planiram više nikadtoliko luda??
imas detalje,ako nije preosobno?tko god da je bio kod nje barem jedan put se uvjerio koliko je luda, ja bio jednom i ne planiram više nikad
Mislim da je u Bosni bolja. Mozda ima decka tamo ili tak nesto, jer je stalno nesto vuce u Sarajevo.Jel moguce da samo ja nisam imao problema sa doticnom. Kad je u BiH a dosadno mi pustim joj poruku na wp. Dođem i pravac u sobu skidanje kur** usta i tjt. Nesto pocne pricat samo dublje gurnes i cuti. Sve posrce pojede jos dobije 30 Km. Ona nasmijana na kraju fino se pozdravimo i vozdra.
Imas li njen bh brojJel moguce da samo ja nisam imao problema sa doticnom. Kad je u BiH a dosadno mi pustim joj poruku na wp. Dođem i pravac u sobu skidanje kur** usta i tjt. Nesto pocne pricat samo dublje gurnes i cuti. Sve posrce pojede jos dobije 30 Km. Ona nasmijana na kraju fino se pozdravimo i vozdra.
Jeftini sarajevski speed je vuče tamo.Mislim da je u Bosni bolja. Mozda ima decka tamo ili tak nesto, jer je stalno nesto vuce u Sarajevo.
Ovo je polupana na max dobro da nije napisala ulica bbroj zgrade i kat koji je i kakve su boje vrata hahahahahaha komedijaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|