Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas oglas ma SEX SMS oglasi (NE com.hr ..vec hr samo)koliko vidim ujutro jos u RijeciOglas, neki kontakt, nesto....? Hvala
Ako te je zajebala, dogovori susret s njom u živo i razbi joj tu odvratno glavurduDotična ne šalje videa nakon slanje novca lp
Tako će i bit,kurca i batina joj neće falitAko te je zajebala, dogovori susret s njom u živo i razbi joj tu odvratno glavurdu
Jesi provjeravaoStavi joj ga i u dupe dok ju jebes u doggyju, navodno se ne buni previše
Znači vec je bilo toga i preMožda ju je opet netko našamarao.
pa prije mjesec dana je pisala na instagramu da ju je neko prebio i da ce mu zapaliti kafic da ne idemo tamo poslije 15:00Možda ju je opet netko našamarao.
Meni je sve to skupa tužno. Cura stvarno ima 25g, dakle malo veće dijete (u njenom slučaju doslovno veće ). Ubacila se u taj posao, ima rijedak talent za pušenje kite i to je drži na površini, ali inače posao radi katastrofalno. Taj odnos prema klijentu je navodno zato jer su i klijenti nju bezbroj puta zeznuli i iskoristili, pa ona koristi svaku priliku da nam vrati. Naravno da je to promašeno jer nismo svi isti i npr. ja doslovno ni jednu nisam izigrao, a od Mare sam dobio svoj dio osvete klijentima. Na to se nadovezuje težak problem s alkoholom i curi stvarno treba pomoć. Ali kako joj pomoć kad ne želi da joj se pomogne, želi samo naše eure na što lakši i brži način, sastavni dio toga su prevare u svakoj prilici. Tko god može, nek se drži podalje, osim ako mu fali svojih i tuđih problena.Šta je tražila to je i dobila kuja bahata i bezobrazna
koji je njen insta profil?pa prije mjesec dana je pisala na instagramu da ju je neko prebio i da ce mu zapaliti kafic da ne idemo tamo poslije 15:00
Dali moze broj da se dogovorimoAe ja dosla samo da vidin ova sranja o sebi, inace nisan na forumu, taj forum mi je samo za bolesnike !!!!!
Mozes li i meni poslatiCare imam ja javi se u inbox
Imal netko broj dok je u bosniBio sam par puta kod krave u BiH, solidno ga poblanja i proguta sve, jednom joj cvaju samo ostavio, da sam i cenera mislim da se ne bi bunila.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|