Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema posla pa je spustila cijenu i unormalila se pa nije 100 vec 80 ema ja sam bio hrpu puta kad mi je dosadno ,i uvijek je onako bahata i glupa, pretpostavljam da joj jučer trebala lova hitno ,pa se uspjela suzdržat i bit donekle normalna.
mareee_1998Koji joj je nick
vjerojatno ni nema nišJel lik poslao nekome snimku?
I ja cekam, ponudio sam cugu, platim i ja gablec, ali sve mi se cini da smo ustedjeli novce. Ili tip ne jede niti ne pije, samo ševi.Ja cekam, rekao sam gablec cak platit
Napravimo si mi svoj ako si zaJa bi bila zadovoljna da se i meni posalje video
A ne bih hvala...nego me privlace cure poput nje malo deblje jer sam i sama pupasta(ima me)pa bi rado pogledala video njezin.Javila sam se ja njoj,ali nju ne privlace zene,samo kurac,to je njezin odgovor.Napravimo si mi svoj ako si za
Nju najvise privlaci cuga i pare.A ne bih hvala...nego me privlace cure poput nje malo deblje jer sam i sama pupasta(ima me)pa bi rado pogledala video njezin.Javila sam se ja njoj,ali nju ne privlace zene,samo kurac,to je njezin odgovor.
Ja nisam bila kod nje pa ne mogu komentirati,ali su mi strasno napete onakve cure,ali kad nece ne mogu na siluNju najvise privlaci cuga i pare.
Tel: 064/677-677
|
|
|