Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U sarajevu jeDal znate di je malecka?? Ima neko kontakt?
Nesto slicno se meni desilo, pisao sam vec, samo mi je zao sto nisam bio grublji i sto kad je pocela histerisat uvalio joj ga u pizdu a bila sazrela , vec ja drzi nedaj napunim joj usta...Sto ti rece pusi super samo kad hoce treba biti grublji voli ona to...Ma dobra je ona za pusenje guta kitu guta spermu samo treba znat snjom kad pocne da luduje lupim joj samar i nabijem kitu u usta onda se smiri drzim je za glavu karam u usta iz sve snage guram joj u grlo do kraja svrsim u grlo i mirna bude rijec ne progovori
Voli kitu, samo treba forsiratNesto slicno se meni desilo, pisao sam vec, samo mi je zao sto nisam bio grublji i sto kad je pocela histerisat uvalio joj ga u pizdu a bila sazrela , vec ja drzi nedaj napunim joj usta...Sto ti rece pusi super samo kad hoce treba biti grublji voli ona to...
Baš to, samo mi krivo što nisam uradio šta sam trebao jbg. Sad junje tesko nafatat . Uradio bi je ne zato sto je dobra(vec nije) vec zato sto voli i zato sto ono treba bas dobro izduvat, bas dobro izduvatVoli kitu, samo treba forsirat
Bio sam ja nekoliko puta, može se sad i cijena spustiti i raditi joj svašta, samo se treba postavit, ako šta počne srat šamarčinu joj zalijepi i smiri se odmahBaš to, samo mi krivo što nisam uradio šta sam trebao jbg. Sad junje tesko nafatat . Uradio bi je ne zato sto je dobra(vec nije) vec zato sto voli i zato sto ono treba bas dobro izduvat, bas dobro izduvat
Retko zalim a to mi je bas krivo, a ima dve godine kad je to bilo, ko zna da li ce biti prilike...
Tako je kad krene da luduje samarcina i onda se ucuti i krene da pusi onda je davi kurcem radi sta oces posle kad svrsis pocne da se smijeBio sam ja nekoliko puta, može se sad i cijena spustiti i raditi joj svašta, samo se treba postavit, ako šta počne srat šamarčinu joj zalijepi i smiri se odmah
Ma da, luda riba skroz, jest debela i sve ali iscijedi iz tebe i zadnju kap sperme, treba pošteno reć.Tako je kad krene da luduje samarcina i onda se ucuti i krene da pusi onda je davi kurcem radi sta oces posle kad svrsis pocne da se smije
Nek mi nadju neku sem nje koju mozes uhvatit za glavu i jebavat u usta ko da picku jebesMa da, luda riba skroz, jest debela i sve ali iscijedi iz tebe i zadnju kap sperme, treba pošteno reć.
Kakva je tetka jbt? Bi se nju dalo karisat?Bio kod nje u Rijeci pusi mi ga u wc-u stana kad njena tetka ulazi u WC mare mrmlja aj izlazi van sta gledas ne vadeći kurac iz usta
Kakva je tetka valjal čemu
Valja za kopat vrt
U bosniGdje je Mare trenutno zna li ko?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|