Sve sam ti gore rekao. Debela kuja nikad vise.Jesi ju ti trpao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sam ti gore rekao. Debela kuja nikad vise.Jesi ju ti trpao?
IstinaCuj 100€, ja je kara u Bosni ispod 50€. Nevrijdi iskreno ni za te novce..., ali eto. Sto sam prija rekao gladan covjek pojede sve.
Znaci sad slaze oglas da vec najavi da sex ili pljugica traju sto krace i da se ne bunite i da platite sto vise jbm ti mamu usranu da mi je vidjet izroda koji je ovako nesto rodiloLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
daIma ko njene slike?
Pa jesu ovi ljudi normalniA sta ce samo seru, gledan i ne virujen sta se pise, al ima i dobrih i normalnih, cast izuzetcima ako citaju kom, a moje ime javno ko je stavija najeba je ko žuti, lip pozdrav i dovidenja.
Krmaca se daje u Bosni za 50 e, kad joj hori moze i nestp manjeDebela krmaca 100e
Tko to plati ??
Krmaca se daje u Bosni za 50 e, kad joj hori moze i nestp m
100 e mora bit extra riba , a riba sa 30 kila viskaKrmaca se daje u Bosni za 50 e, kad joj hori moze i nestp manje
Hahahahahahaha ovo je top ahahahhaahovako vam to izgleda sa Marom...jebote pušenje
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
Pa javi se krmaci i provjeriKolege,dali radi doticna titsfuck po slikama ima dobru sisu
Bio sam par puta kod krave u BiH, solidno ga poblanja i proguta sve, jednom joj cvaju samo ostavio, da sam i cenera mislim da se ne bi bunila.ovako vam to izgleda sa Marom...jebote pušenje
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
Svaka cast ljudima koji placaju da jebu nilskog konja.
Udebljala se od previše gutanja sperme po bosni.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|