onaj_tamo
Well-known member
Odi vidi sta ima kod njeVidio sam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odi vidi sta ima kod njeVidio sam
I kak je najbolje javit joj se?Ko nije, neka ode samo zbog dozivljaja evo ja sam danas bio, nije stvar praznjenja, nego dozivljaja to placate
Pa cura je ostavila wapp, viber i broj za zvat. Ne znam sta vise treba haha birajI kak je najbolje javit joj
I kak je najbolje javit joj se?
A je je soriPa cura je ostavila wapp, viber i broj za zvat. Ne znam sta vise treba haha biraj
?ej cao, jel postavljas plocice, imam 50 kvadrata, treba mi do subote bit gotovo
Bolje nemoj jer što više ljudi ide ona če biti sve goraMa ja ću otić da doživim to iskustvo
Da svi smiju iznijet iskustvo kao ti, vecina bi razmislila dal bi isli kod nje.Bio sam sa njom sredinom decembra prosle godine, sta da kazem sto drugi nisu vec ?! Javim joj se, odma odgovara, trazi prvo 100km za pusenje, ja kazem nema od toga nista, moze 70 pusenje ili 100 pusenje pa da je opalim s guza. Mirna je bila sat i onda javlja kao moze za 70 pusenje ali tek za sat ili dva. Ja bio u gradu, ok moze...Ka dodjem na dogovoreno mjesto nema je, pisem joj , kaze ne moze se vozati nigdje ako hocu u stan hocu ako ne nista onda. Kontam prvu put idem, da nema ko sa njom, svasta ocekujes jbg, nisi na cisto. Ja odbijam, ali posle 3 minuta prihvata da izadje, izlazi, dere se nesto galami kako sam ovo-ono, ja gledam dal da je slozim ili da se smijem, ipak ovo drugo izaberem. Udje, ja kazem samo kondom, stavim krenu ona njega pusit dize se on u nebo o tu napravim gresku, krenu da histerise kako ne moze vise da ga puši, kako joj je autu neudobno, kako je trebalo da me na krevetu "odradi", i bila sazrela samo da okrene guzicu, da joj ga stavim, ja napravim gresku, pocnem trazit sisu, ona jos vise poce histerisat, poce nesto sa telefonom, ja drzi nedaj uhvatim je za vrat nabijem je na kurac do grkljana cini mi se, zarklja dva puta, navucem je 2-3 puta i napunim kondom. Izvadi ga ona sama, otvori vrata, baci, uze od mene energetsko napi se, kaze vozi me, galami ona kebe idje ista ima i zivo i mrtvo ali ja sam ga istreso pa sad kontam i neka galami. Na samom izlazu , ja je za sisu uhvatim, ona se nasmija i ode. Vidim sad samo kad je u Bosni u Sarajevu je, slabo šeta dalje...
Ima psihicke probleme definitvno, ugojila se sad cini mi se bar 10kg od kad sam ja tad bio sa njom a gledam slike od pre 3-4 godine bas dobra picka bila
Dečko,ako si ovako cvilio Sonji i Mireli,nije ni čudo kaj su te blokirale i ostavile na cesti da čekaš…Lionel adreas Messi
Zamolio bih admina da izbaci ovog decka jer konstantno baca uzasne fore naporan je dosadan i apsolutno svima smeta
Al se dere haha to neki noviji video ilEto im onda
Gofile - Free Unlimited File Sharing and Storage
Gofile is a free, secure file sharing and storage platform. With unlimited bandwidth and storage, you can easily store and share files of any type without any limits. Our advanced features, such as CDN support and password protection, make Gofile the ideal choice for individuals and businesses...gofile.io
ma staroAl se dere haha to neki noviji video il
Dečko je mlad,ne kuži da niko ne podnosi cvilidrete i drukere,ne samo na forumu,nego opcenito u zivotu…jooj kaj si mu sad to napisal sad bude i tebe uzel na zub.. sad si gotov kad se na tebe obrusi alenov gnjev
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|