VelikiMiJe
Member
Prije godinu dana sam ju par puta jebao bez kondoma, nije ga ni spomenula, naguzi se i radi sto oces
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sex oglasi sms tamo jeJel radi jos nema je na oglasima
Je promijenila je ponašanje, sad te prebije prije nego sto ti popljuga.Jel boo tko u zadnje vrijeme sa njom, da nije slucajno promjenila ponasanje?
Jel boo tko u zadnje vrijeme sa njom, da nije slucajno promjenila ponasanje?
Bahata i bezobrazna. Perut u kosi. Puši sa zubima tak da ak ti je veći boli.Jel boo tko u zadnje vrijeme sa njom, da nije slucajno promjenila ponasanje?
Frajeri lažu žene za centimetražu i one nemaju pojma o njoj. Ja kad ga izvadim misle da mi je preko 20 cm, a nije. Tako da ova kad napiše da traži 18 cm, računaj na to da misli o 15tak. Mutave žene i muški kaj kompenziraju.Vidim da sve više spominje sex... Ali je uvjet minimalno 18cm
Pa napisala je da samo s guza prima.Vidim da sve više spominje sex... Ali je uvjet minimalno 18cm
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/haajj-zelis-se-malo-oglas-4729434 mene ta zanima..jako arogantna jel bio ko.kod nje??ja dosao iz drugog grada radi nje dog sve dosao do ulaza pa.me odjebala kaze aj aj bog?????Brate nisam nigdje, procitaj post jos jednom pa ce ti biti jasno, kazem ti najradije bi je opalio nogom u guzicu rekao ajde seli ali kultura mi nedopusta, jos sam joj i dao 400kn, meni to ne znaci nista a eto ako nju zadovoljava i ako joj je pomoglo neka je. Dama bi htjela laku lovu, nosit markirano, bit top u drustvu, a nebi se uznojila. Ako se nisi u stanju jebat dubravica uvjek trazi prodavacice. Ali eto napisao jer znam da ima ekipe koja ce skupit 400kn otic i izradit ce ga svojim forama bahatoscu da ti nece bit ni do cega a bez para ces ostat pa da se ne zajebu ljudi.
Ova žena u 90 posto slucajeva ima psihicki problem na najjace..bio sam kod nje..izgleda dobro,zgodna ali u glavi oluje prave..nisi nista propustio..https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/haajj-zelis-se-malo-oglas-4729434 mene ta zanima..jako arogantna jel bio ko.kod nje??ja dosao iz drugog grada radi nje dog sve dosao do ulaza pa.me odjebala kaze aj aj bog?????
Bio si?znaci ssxi je?daj malo detalje sto radi i kako?kazem ti ja iz drugog grada bio dosao.dogovorio se.doso do ulaza a ona da cekaj pa neka pitanja cudna ..pamo nekoj prasini svemirskoj mi pocela..i odjebe me kaze aj aj bog??hahha je je mora bit psiho.daj malo.detalje kad si.bio kod nje vec sto i kako.radi?meni rekla.600kn satOva žena u 90 posto slucajeva ima psihicki problem na najjace..bio sam kod nje..izgleda dobro,zgodna ali u glavi oluje prave..nisi nista propustio..
Otvorio si temu o doticnoj pa tamo ces dobit valjda neke odgovore..nemoj po cjeoon forumu jedno te isto trubitBio si?znaci ssxi je?daj malo detalje sto radi i kako?kazem ti ja iz drugog grada bio dosao.dogovorio se.doso do ulaza a ona da cekaj pa neka pitanja cudna ..pamo nekoj prasini svemirskoj mi pocela..i odjebe me kaze aj aj bog??hahha je je mora bit psiho.daj malo.detalje kad si.bio kod nje vec sto i kako.radi?meni rekla.600kn sat
Toj debeloj krmaci bi dao 600kn?? Jebote pa ona bi morala dati meni 1000 da ju pipnem uopce, to debelo em smrdi, vi se stvarno zagorjeli kad zo placateOtvorio si temu o doticnoj pa tamo ces dobit valjda neke odgovore..nemoj po cjeoon forumu jedno te isto trubit
Jel citas?dog.bio do ulaza al psiho neki ocito..nisam.bio.rekla sat 600kn na slikama ok izgleda sas ti kazes krmaca ..ko vise ovdje sto zna...e da sam u zg sve bi ih obiso osobno a ovako iz drugog grada mi je jebeno doc pa ne opalit neku da je ok...Toj debeloj krmaci bi dao 600kn?? Jebote pa ona bi morala dati meni 1000 da ju pipnem uopce, to debelo em smrdi, vi se stvarno zagorjeli kad zo placate
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|