Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
26Kolko imaš god?
Bio ja prije dva tjedna..nista extra..bahata i umišljena..neda joj se. Svršio joj u usta,platio 50eura i odvezao kućiJel istina da marija tolko dobro pusi i jel se stvarno isplati dat 50 eura za samo pusenje kolko god dobro bilo? Ajde netko ko je bio nedavno sta mislite?
A nije bas tako debela,ja nevolim debele,malo je jača ali nije loša..velike tvrde sise..samo je negativna kao osobaKako moze biti dobro da ti masna debela krmaca pusi?? Pa jebote ona tebi mora platit 50eu a ne ti njoj
Bolje da ljulja nego da zuljaNekoliko puta smo se vidjeli,meni je cura full ok lagani dogovor bez previse kemijanja.Mogu mislit kakvi bolesnici joj se javljaju tako da me ne cudi njezin pristup.Sto se tice izgleda po meni idealan.Malo jaca,ali je sve otislo na prava mjesta..
Tako je da imaš za kaj primitiBolje da ljulja nego da zulja
Aha, i pitajte se gdje se pere dok ide iz auta u auto?? Jebala vas ta debela bahata nadrkana krava, ne vrijedi ni 100knBolje da ljulja nego da zulja
Bolje u "rupi" nego u gacamaŠta vi ljudi cudite, niste skuzili da se neki ljudi doslovno vode onim "rupa je rupa" i jebu spodobe svakakve
Plus se jebe bez kondomaAha, i pitajte se gdje se pere dok ide iz auta u auto?? Jebala vas ta debela bahata nadrkana krava, ne vrijedi ni 100kn
A kome daje ?A moze ona rec sto oce, ocito nekima daje bez a nekima ne
To za ozbiljno ili onako kazes ?Ko plati vise
Haha ko da više taj i puni. Ko i kod svake štraceKaže da nema bez kondoma
Tel: 064/677-677
|
|
|
|