I ja bih bio zahvalanDaj link pleas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih bio zahvalanDaj link pleas
Nudi nudi itekako,samo ne preko telefona nego live.. isprobaj pa onda javiuopce ne nudi analno meni sad rekla,kog lazes
EX ZADAR nudim PUSENJE vas auto, moze i sex ali s dečkima do 28,29 godina, ja imam 23, stariji hvala ne, oni mogu dobit samo pusenje i ćao, sex oću sa guza, kita bar 18 cm manje ne osjetim, kondom obavezan, javit se sa normalnom slikom jer me jebat svatko sigurno neće, slike s interneta mi ne salji te jer nisan s kruske pala.. do petka sam u zadru, wap viber poruka 0996415849I ja bih bio zahvalan
A luda ludasta...vidi se da si jedino za k...c pusit. Bas cu tebi slike poslati, koje brije ti brijes ccc...EX ZADAR nudim PUSENJE vas auto, moze i sex ali s dečkima do 28,29 godina, ja imam 23, stariji hvala ne, oni mogu dobit samo pusenje i ćao, sex oću sa guza, kita bar 18 cm manje ne osjetim, kondom obavezan, javit se sa normalnom slikom jer me jebat svatko sigurno neće, slike s interneta mi ne salji te jer nisan s kruske pala.. do petka sam u zadru, wap viber poruka 0996415849
Sve trazi, mladog, dobro da nije rekla savrsenog, da joj se svida i da joj jos i plati, daj mala spusti se na zemlju, cudno da neko i placa toEX ZADAR nudim PUSENJE vas auto, moze i sex ali s dečkima do 28,29 godina, ja imam 23, stariji hvala ne, oni mogu dobit samo pusenje i ćao, sex oću sa guza, kita bar 18 cm manje ne osjetim, kondom obavezan, javit se sa normalnom slikom jer me jebat svatko sigurno neće, slike s interneta mi ne salji te jer nisan s kruske pala.. do petka sam u zadru, wap viber poruka 0996415849
A baš sam se nasijaoJe promijenila je ponašanje, sad te prebije prije nego sto ti popljuga.
Kaže da joj je došo neko poznat. Kaj se kurvaš po svom mjestuJe, poslat cu ti sliku 100% ,majke ti sto si ti zesce ostecena roba. Samo za punit, nista drugo
I sto bi to nas na kraju trebalo biti brige, uzmi pare, pusi ga i suti i svi sretni, nego slika, te obrijani, te ne stari te sto si u horoskopu, te kakva ti je aura, jesu li ti cakre poredane...curo gutaj i ne budi zahtjevna i bezobrazna i svi ce te voliti puno viseKaže da joj je došo neko poznat. Kaj se kurvaš po svom mjestu
Da baš,boji se da joj nebi došao netko samo njoj poznat koji joj ga je dobro napucao u sve rupe,poravnao mandule i pročistio sinuse i bio malo luđi od nje same.Eto zato traži sliku,da nebi opet bilo..Kaže da joj je došo neko poznat. Kaj se kurvaš po svom mjestu
daj malo detalje ako nije bedUvijek se kresnemo kad se nađemo
detalji?Meni je dala analno za 350,guzio ju 25 min
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|