Koliko ima godina otprilike?Bio ja sinoc ,40e ... moze i seks ali ne preporucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ima godina otprilike?Bio ja sinoc ,40e ... moze i seks ali ne preporucam
Još nije umrla, a ka'će, ne znamo.60 +
Koliko ima godina otprilike?
Zna sto radiJoš nije umrla, a ka'će, ne znamo.
(znam, malo crnjak)
Jebiga, ne mogu ne sprdati vas koji plaćate 60+ bakicama. Znam da ima svakakvih fetiša, ali ovo fakat ne razumijem. Nema tog orala...
Zapravo, koliko se svi vi malo cijenite kada ste si sposobni to raditi?
Nebitno. I dalje je to 60+. Nema opravdanja.Zna sto radi
jel to ta Marica u Dubravi..,koji je broj njezinKoliko ima godina otprilike?
sta ne razumijes.. ako lik ima 50 ili 55+ ili cak 60+... ima smisla da trazi nest takvo u tim godinama.. ajd za klince je nesto drugo.. a imas i mladjih odrona koje ljudi placaju debelim parama.. neko iz nekih razloga..Nebitno. I dalje je to 60+. Nema opravdanja.
Da bar ne plaćate još bi smogao snage razumjeti.
Skroz pogrešno. Starom vuku mlado janje treba.sta ne razumijes.. ako lik ima 50 ili 55+ ili cak 60+... ima smisla da trazi nest takvo u tim godinama.. ajd za klince je nesto drugo.. a imas i mladjih odrona koje ljudi placaju debelim parama.. neko iz nekih razloga..
Cuj to, digla na 40eJa sam bio nedavno, izgled 0, ali dobro ga pusi... zbog izgleda mi se spustio, pa je rekla da sam zavrsim, tako da sam drkao i kad sam krenuo svrsavat strpala ga je u usta...40€
Pa sta nju gledas dok pusi.. amaterJa sam bio nedavno, izgled 0, ali dobro ga pusi... zbog izgleda mi se spustio, pa je rekla da sam zavrsim, tako da sam drkao i kad sam krenuo svrsavat strpala ga je u usta...40€
Sex vise ne nudi?Baba puši kao da će sutra smak svijeta - odradi svaku sekundu - ostane zakrvavljenih i suznih očiju nakon glodanja
nije nešto - al je kulturna, sve objasni, skocka se a kad kreče u akciju ostane u halterima
može sve
na početku ti odma kaže da ako ne želiš - da slobodno odeš
malo priče na uvodu - otuširaš pitona i jajca i akcija
isplati se tih 40 eura - da znas kakav oral može da bude kad zena ima iskustva, talenta, volje i nema zuba
napomene o dolasku u njen stan na prvom katu su tu radi njene sigurnosti i jer živi u vremenu dok još nije bilo google maps
stojim na raspolaganju za dodatna pitanja...
samo što je malo komplicirano dok te navodi na svoju adresu ?,bar sam ja to tako doživio..Sex vise ne nudi?
nije me zanimalo ali vjerujem da i to možeSex vise ne nudi?
najlakse je da prvo dođeš do parkirališta od Konzumasamo što je malo komplicirano dok te navodi na svoju adresu ?,bar sam ja to tako doživio..
molim te broj u inbox ako nije problemnajlakse je da prvo dođeš do parkirališta od Konzuma
kad te pita gdje si: reci na tom parkingu
onda ce ona robotskim glasom objasnjavati.
evo sažetka njenih uputa:
samo idi ravno do zgrade ali NIKAKO uz zgradu već nogostupom....
ona je na 1, katu
0995985356 čini mi se da je ovaj brojmolim te broj u inbox ako nije problem
Meni nije jer sam bio samo jednom0995985356 čini mi se da je ovaj broj
ako se ne javi - znači da radi
ja kad sam zvao tražio sam Maricu - kaže ona nisam Marica al ste dobili koga ste tražili!
ima li netko da mu nije ispričala kako je dobila nick name Marica?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|