koju izabereš , ja ti je dovezem skinem joj gače raširim noge a ti samo ubodeš , tako da ne moraš ništa prevoditDa, skuzio sam
Al pol toga ne prevede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koju izabereš , ja ti je dovezem skinem joj gače raširim noge a ti samo ubodeš , tako da ne moraš ništa prevoditDa, skuzio sam
Al pol toga ne prevede
Konkretno na tvoje pitanje što se tiće Budimpešte ti ne mogu odgovorit ali sam čitao na njem. kurvarskom forumu da u Budimpešti ima tkz. "girl friendly hotels" što znaći da se gazda hotela neće buniti ako se vratiš s nekom ženom (kurvom) u svoju sobu. U Budimpešti ima još stoperica kako se može vidit na nekim novijim video-zapisima na you-tube...ima ih "na tonu" tj. nekih 1000 kurva dnevno na rosszlanyok.hu u Budimpešti....Pozzz svima
Kakva je situacija sa hotelima i Budimpešti,ima li neki gdje se može konkretno preko recepcije ili konobara naći neka cura? Rizik je po selima oko Pecuha,i po gradu nije baš za hodati sigurno
na primjer ja sam nedavno pokupio jednu u Sentlerincu kod Pečuha odvezao ju na livadu i onda je počela srati da ima manje od 18 godina i da joj dam gomilu novaca inače da zove policiju i makroa jedva ju istresao iz auta još mi i ukrala iz pretinca 200€ uz 50€ koje sam joj dao za uslugu a nije odradila ništa , a po izgledu ima najmanje bar 30 godina, u Pečuhu je sigurno osim u onom dijelu grada prema Komlu gdje su cigani, to ti je na izlazu prema Budimpešti.Konkretno na tvoje pitanje što se tiće Budimpešte ti ne mogu odgovorit ali sam čitao na njem. kurvarskom forumu da u Budimpešti ima tkz. "girl friendly hotels" što znaći da se gazda hotela neće buniti ako se vratiš s nekom ženom (kurvom) u svoju sobu. U Budimpešti ima još stoperica kako se može vidit na nekim novijim video-zapisima na you-tube...ima ih "na tonu" tj. nekih 1000 kurva dnevno na rosszlanyok.hu u Budimpešti....
Sad pitanje na tebe: od kuda znaš da je po selima oko Pecuha rizik, pogotovo ako izbjegavaš ici kod romkinje?! Ja planiram za par dana kod jedne u Siklos (nije Roma, kontaktirao nju preko rosszlanyok.hu). Što se tiće Pećuha (nisam još bio po stanovima u Mađi) ali čitao na mađarskim stranicama da a.) je Mađarska među 20 najsigurnijim državama u svijetu (zap. EU u kurcu, ekstrem nasilje svaki dan zbog njihovih "gosti" od 2015.) i b.) što se tiće Pećuha: skoro 90% građana nema straha po danu hodati u Pecuhu, nekih 67% građana Pećuha ni nocom. Bilo bi dobro da mi odgovoriš što brže za par dana planiram ici za Siklos...
Ako misliš na Bianku, piše joj siklos, no nije tamo ona ti je u harkany, bio sam kod nje lani u 11-12mjesecu.nije ništa posebno, za olakšati se je ok.Konkretno na tvoje pitanje što se tiće Budimpešte ti ne mogu odgovorit ali sam čitao na njem. kurvarskom forumu da u Budimpešti ima tkz. "girl friendly hotels" što znaći da se gazda hotela neće buniti ako se vratiš s nekom ženom (kurvom) u svoju sobu. U Budimpešti ima još stoperica kako se može vidit na nekim novijim video-zapisima na you-tube...ima ih "na tonu" tj. nekih 1000 kurva dnevno na rosszlanyok.hu u Budimpešti....
Sad pitanje na tebe: od kuda znaš da je po selima oko Pecuha rizik, pogotovo ako izbjegavaš ici kod romkinje?! Ja planiram za par dana kod jedne u Siklos (nije Roma, kontaktirao nju preko rosszlanyok.hu). Što se tiće Pećuha (nisam još bio po stanovima u Mađi) ali čitao na mađarskim stranicama da a.) je Mađarska među 20 najsigurnijim državama u svijetu (zap. EU u kurcu, ekstrem nasilje svaki dan zbog njihovih "gosti" od 2015.) i b.) što se tiće Pećuha: skoro 90% građana nema straha po danu hodati u Pecuhu, nekih 67% građana Pećuha ni nocom. Bilo bi dobro da mi odgovoriš što brže za par dana planiram ici za Siklos...
...da, upravo na nju mislio! Par dana se sad oglašavla da je u Siklosu, danas deaktivirala profil. Hvala za odgovor, tako bar znam da nije fejk-oglas/uplata-bon unaprijed i to (sto je vjerovatno na rosszlanyok i rijetko, fejk oglasi im se mogu prijaviti) Probat cu nju, blize mi nego Pecuh! Tel. s njom jucer, pre malo govori engl., pa ne znam jer skuzila da mi treba perfect blow job, ne ono da pusi 2-3 minute bez, i onda guma, kako to kod nekih od njih zna ici. Za to pripremio na mađ. i engl. jeziku mali popis što mi treba, da iskljucim ili bar probam iskljuciti nesporazume - i zbog neznanja jezika - unaprijed!Ako misliš na Bianku, piše joj siklos, no nije tamo ona ti je u harkany, bio sam kod nje lani u 11-12mjesecu.nije ništa posebno, za olakšati se je ok.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|