MADJARSKA - Iskustva & recenzije

Čisto da upozorim, za 50€ nadoplate nudi sex bez kondoma, tako da ako to nekog odbija, kao što je odbilo mene, zaobilazite..

P.S. ima oglas na EGE, lokacija Koprivnica, nije ovdje, u Nagykaniszi je :)

Hvala
Jel dobra mala jesi bio?
Kako mislis Koprivnica?
Ona je u Kanizi?
Imas koju preporuku za tamo
Ili sta je dobro a relativno blizu nama sa rijeckog podrucja

Ljudi pa ispada da je odlazak u Mađu lutrija sa tim curama
Postoji neki bordel ili je to sve privatno
Ici tamo i onda te neko opljacka..uh
to se odnosi na Kanizu ili i na Budimpestu?

Pa i nije neka lutrija, treba samo malo probrati kroz ponudu, upitati prije nego odeš itd. To ti naravno ne garantira da se nećeš zeznuti i ići za đabe, ali zato nikad ne odem ciljano samo s jednom djevojkom kao opcijom, uvijek imam neki backup ako je ovo što sam naumio zajeb.

Sve je privatno, nema bordela, nisam do sad imao neko loše iskustvo u smislu totalne prevare, pljačke itd, ali je bilo iskustva gdje su slike totalno drugačije naspram realnog stanja. Okreneš se i odeš, nema druge.

Realno Budimpesta bi trebala biti sigurnija ipak
Ako imate koju dobru preporuku za malu super
Hvala svima
Gradovi poput Pečuha, Kapošvara, Kečkemeta, na istocnijoj strani, su ti uvjek sigurniji nego Budapest, budimpešta je velika i između elitnih djelova, skupljih hotela, tamo u sredini neznas sta ces nac i naletit...
U Pecuhu ima dosta ljudi Hrvata koji i nakon više generacija kao i u Građišču govore jezik hrvacki, isto i u Baji, a dok dođe malo zajebancije, veselje, brzo se raspitaš i saznaš kud mozeš, di neideš jer to drže cigajneri, ili mutni tipovi.
U Pecuhu mala lolita je jako lijepa cura, bar meni, bila mi je super!!, uslužna je, nema prenemaganja, glumljenja, njena higjena i sređenost vrhunski,, prostor je promjenila., sta se dogovorite, to cete i radit
+36302844441 je br i drugi +36305392023, ima i na roszlanyok.hu profil dok radi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh