MADJARSKA - Iskustva & recenzije

Ja ovih dana probao dogovorit jednu na rosszlanyok Pecuh, prvo nju zvao (za provjeru), zena je! Iako njoj piše na profilu da "zna" engleski, ne zna dovoljno engleski da možeš s njom dogovorit dobru uslugu (ne perverzije, ne anal, rekao njoj GFE ne treba s menon, ali perfect, tj. odani blow-job bez gume, ne tako da 2-3 minute bez, i onda vec stavi gumu) .

Zato što ne govori dovoljno engleski, pišem njoj na rosszlanyok-mail (navedena nije isključila tu mogućnost). U detalju njoj naveo u rosszlanyok-mailu šta mi treba od nje (ne perverzije), nudio njoj nešto više nego 100€ za jedan sat. I, nema njezinog odgovora! Ali vidim da je proćitala moj mail na nju, to je još jedan dobar service od strane rosszlanyok!

Koliko vidim, ne mali broj njih na rosszlanyok u Pecuhu najviše vole "brze jebaće" kao goste. To znaći, pola sata, kratki blow bez gume, jebačina i onda da što brže svršiš, najbolje već za "18-20tak" minuta. Njima to bolje nego zahtjevniji gost. Za takav "service" mi je onda i 50 € previše! (Bolje ga izdrkam, ali kinta i dalje u mom đžepu!)

Ne odustajem od rosszlanyok, dalje ću probat jednu naći za to što mi treba, a ne "traka service"!

Eo prijevod jedne loše recenzije s rosszlanyok kao primjer lošeg iskustva:

Kontakt: Telefonska dogovor je bio u redu.

Stan: Običan panel koji odgovara svrsi.

Izgled: Na slikama izgleda puno bolje i simpatičnije nego uživo.

Pristup: Na svom profilu oglašava se kao draga i predana... Nažalost, nijednu od tih osobina nije pokazala... Otišao sam k njoj na pola sata, normalno i s poklonom. Nažalost, njen pristup bio je vrlo slab, indiferentan u svim aspektima. Nije me ni dodirnula. Bio sam s nekoliko dama, ali ovdje je apsolutno pokazala efekt „samo da prođemo kroz to“. S takvim pasivnim pristupom ne razumijem zašto se time bavi. Ako joj nisam bio simpatičan, mogla je to reći na početku i tako ne bismo gubili vrijeme jedno drugome. Okrenuo bih se i ošo.

Susret: Nije se trudila biti vješta... ne bih volio detaljno opisivati... Završili smo prije vremena.

Zadovoljstvo i preporuka: S moje strane, to je bilo to, sigurno se neću vratiti. U ovoj kategoriji može se pronaći netko tko je zaista drag, predan i ne samo na svom profilu.

Sretno dečki!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh