BrkOsk
Well-known member
https://m.rosszlanyok.hu/member/89384 pojavila se, eo tiNa koju Tinu mislis, moze link?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://m.rosszlanyok.hu/member/89384 pojavila se, eo tiNa koju Tinu mislis, moze link?
bio u subotu sat vremena 25000 pola 15000 nema svršavanja po licu niti u usta ne ljubi se nema sexa bez kondomaA 118290 azonosÃtón nincs hirdetÅ | Rosszlanyok.hu
Országos szexpartner és masszázs keresÅ. Több száz valódi hirdetÅ várja, hogy felvedd vele a kapcsolatot.m.rosszlanyok.hu
Sziget
.
Drugi put kod nje.
Sat vremena 20 000 huf. Pola 13
Ljubi se, poze kakve god zelis.
Dodatci 6 000 huf.
Svršavanje po licu, u usta, bez kondoma.
Ponudila i da mogu svršit u nju.
Tako da tko voli to, zna gdje će
Da li prica Engleski i da li se moze dogovoriti s njom preko Whatsapp-a/Viber-a?upravo se vratio iz Sigetvara od Jasminke, mlada oko 18 g , ljubazna i lijepa, cice tvrde dvojke, pica mala i uska, pola sata 300 sat 500 kn duda bez i to solidno.
google prevoditelj, može preko vibera wapa sms sa našeg broja, mala šalje več sve prevedeno na hrvatski, prilazna cesta je obični vinogradarski uski put kaldrma, mala radi u maloj klijeti bez kupaone i na maloj uskoj posteljki, za jedanput posjetiti ok, ima u drugoj prostoriji svodnika kojem prvo odnese lovu i mala se vrača i traži još 5000 ft a prvo je tražila 20000ft i neče se ljubit , puši bez i stalno upozorava da nema špricanja po faci niti u ustaDa li prica Engleski i da li se moze dogovoriti s njom preko Whatsapp-a/Viber-a?
Ili je potrebno uzimati madjarsku karticu pa zvati preko nje?(posto znam da jedno vrijeme stranci nisu mogli uzimati njihovu sim karticu)
Ako nema ni kupaone, znaci ne mozes se ni istusirati prije? U tom slucaju nisam siguran da li je ovo i za jedanput posjetiti ok.google prevoditelj, može preko vibera wapa sms sa našeg broja, mala šalje več sve prevedeno na hrvatski, prilazna cesta je obični vinogradarski uski put kaldrma, mala radi u maloj klijeti bez kupaone i na maloj uskoj posteljki, za jedanput posjetiti ok, ima u drugoj prostoriji svodnika kojem prvo odnese lovu i mala se vrača i traži još 5000 ft a prvo je tražila 20000ft i neče se ljubit , puši bez i stalno upozorava da nema špricanja po faci niti u usta
nisam namjerno sve izrenceziral da vidim jeli je ko uopče bio kod jasminke , oćito da nije osim meneAko nema ni kupaone, znaci ne mozes se ni istusirati prije? U tom slucaju nisam siguran da li je ovo i za jedanput posjetiti ok.
Po tvojoj prvoj recenziji mi se cinilo da je to nesto sto bi se moglo cesce posjetiti.
nisam namjerno sve izrenceziral da vidim jeli je ko uopče bio kod jasminke , oćito da nije osim mene
To mene zanima, gdje ih ima, kud se krecu. Di se mogu naci?Iskustvo ili preporuka Letenye,Lenti,Nagykanizsa
ima ih u Mađarskoj, ne kreču se, mogu se nači u stanu, prošlo je vrijeme kada nije bilo mobitelaTo mene zanima, gdje ih ima, kud se krecu. Di se mogu naci?
Nije istina,ima ih i po ulici.Večinom ciganice ali ima i mađarica.Lako ih je prepoznat.Neke imaju prostor neke ne,e sad..ima ih u Mađarskoj, ne kreču se, mogu se nači u stanu, prošlo je vrijeme kada nije bilo mobitela
Gdje po ulicama ih ima?Nije istina,ima ih i po ulici.Večinom ciganice ali ima i mađarica.Lako ih je prepoznat.Neke imaju prostor neke ne,e sad..
Iskustvo ili preporuka Letenye,Lenti,Nagykanizsa
Evo konkretno,zadnje kad sam bio u 6mj nagkaniza,parkiral ispred ducana i isao nesto kupit,tocno vidis da prate tablice strane,polako se seceju i gledaju i jos ako si sam onak nenapadno te pozdrave.U kratkim haljinicama,minicama,sise na izvolite...znaci definitivno su kurve.Nisam isao na kurve jer nisam imao vremena.Bio sam na servisu sa autom kupio par stvari u ducanu i gas doma.Gdje po ulicama ih ima?
Koji ducan?Evo konkretno,zadnje kad sam bio u 6mj nagkaniza,parkiral ispred ducana i isao nesto kupit,tocno vidis da prate tablice strane,polako se seceju i gledaju i jos ako si sam onak nenapadno te pozdrave.U kratkim haljinicama,minicama,sise na izvolite...znaci definitivno su kurve.Nisam isao na kurve jer nisam imao vremena.Bio sam na servisu sa autom kupio par stvari u ducanu i gas doma.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|