Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potkova ne radi već duže vrijeme a mislim da do pećuha nema ništa i tamo imaš samo onaj amur kod đamije ostalo sve po stanovimaDa li jos radi potkova? Da li ima javnih kuca od Potkove do Pecuha? Ako je neko bio u skoro vrijeme da mi da koji savjet, trebam ici uskoro u Madarsku
Nisam bio jako dugo tako da nisam znao za potkovu a onda cu u amor otici jer sam tamo bio jednom i bio je dobar izbor cura, koliko ih sada bude tamo?Potkova ne radi već duže vrijeme a mislim da do pećuha nema ništa i tamo imaš samo onaj amur kod đamije ostalo sve po stanovima
I mozes li mi reci kako se krecu cijene?Nisam bio jako dugo tako da nisam znao za potkovu a onda cu u amor otici jer sam tamo bio jednom i bio je dobar izbor cura, koliko ih sada bude tamo?
Nisam ni ja sigurno 4god bio tako da nemogu ništa reći ja sam bio dva puta jednom su bile dobre cure a jednom nisu bile baš nešto valjda kako se potrefi javi dojmove ako budeš išao jer i ja i prijatelji imamo u planu otićiNisam bio jako dugo tako da nisam znao za potkovu a onda cu u amor otici jer sam tamo bio jednom i bio je dobar izbor cura, koliko ih sada bude tamo?
300ili 400kn i mislim da je bila 100soba jer se išlo u onaj nekakav hotel pored ili preko puta ne sjećam se više točnoI mozes li mi reci kako se krecu cijene?
Zahvaljujem ti puno i javit cu ti dojmove300ili 400kn i mislim da je bila 100soba jer se išlo u onaj nekakav hotel pored ili preko puta ne sjećam se više točno
Oko 50e,ovisi o god. i usluzi.Bio prije mjesec dana.Zahvaljujem ti puno i javit cu ti dojmove
Bio si u tom amoru?Oko 50e,ovisi o god. i usluzi.Bio prije mjesec dana.
Ne,stan u nekoj kući.Veliko dvorište i unutra spojene 2-3 kuće tako nešto.Bio si u tom amoru?
A gdje to je tocno. Imas nekakvu adresu?Ne,stan u nekoj kući.Veliko dvorište i unutra spojene 2-3 kuće tako nešto.
Neznam adresu.A gdje to je tocno. Imas nekakvu adresu?
Imam ti jednu iz Letenya mladu, engleski li la.
Al zna se sporazumijet.
Nema prostor, tak da auto.
Puši bez, mozes ju lizat.
Cura u dvadesetim
Google maps kaže da je privremeno zatvoren kad ga ukucaš ja sam prije cca pol godine bio s jednom mađaricom u grazu i koliko sam ju skužio jer nezna beknuti ništa osim mađarskog kaže da je radila povremeno tamodanas zvao u Amor bar u Pečuhu , gazdarica kaže da sama radi, sve cure otišle u bijeli svijet, tako da je i tamo po pitanju barova nula
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|