Kedves rosszlány vár! :) Csak Nálad megoldható! Ha szeretnél eltölteni velem egy vagy több kellemes órát egy gyengéd levezetŠmasszázsal, akkor...
videkilany.hu
Za ovu sam pročitao odličnu recenziju (koja je vjerojatno bila lažna) - došla u hotel ( nakon kaj sam morao izvesti svašta da je provedem pored recepcije). Lagano smrdjela (iako se otisirala u hotelu prvo dok je došla), bila u nekoj depresiji.. jedva joj dao da puši kad je već tu. Engleski i njemački nula bodova. Zaobilaziti u širem krugu.
Országos szexpartner és masszázs keresÅ. Több száz valódi hirdetÅ várja, hogy felvedd vele a kapcsolatot.
m.rosszlanyok.hu
Drugi dan otišao kod nje, komunikacija preko bibera, napeto istrenirano tijelo, meni najbolja guza do sad, koža joj ko svila (kasnije sam je morao pitati koju kremu koristi). Čist stan, kulturna, priča njemački bazično.
Treći dan se nijedna nije javljala, pa sam opet dogovorio ovu Ivet, al da sad dođe u hotel. Pitala dal želim da povede prijateljicu. Reko ajde da i to probam.
Došla s onom Vivi (plavom starijom medicinskom sestrom, bio već kod nje). Vivi bila pijana i malo dosadna, al zanimljivo iskustvo. Osjećao sam se ko neki sultan
Olakšale su me za 1000kn