Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dođeš tamo na recepciju , tutneš 20 evropskih recepcioneru i dobiješ sobu na sat vremena, ako neznaš mađarski djevojka sve dogovori, ja kad sam našao djevojku ona je nazvala hotel i sve dogovorila, kada smo ušli ja sam samo u prolazu ostavio lovu ona uzela ključ i sve ok, ovaj zadnji na šetnici kod đamije je najboljiI sta, tamo dodem checkiram se i sta kazem? Moze neki savjet jebemu
Hvala puno. Nije mi jasno da je tako jeftinodođeš tamo na recepciju , tutneš 20 evropskih recepcioneru i dobiješ sobu na sat vremena, ako neznaš mađarski djevojka sve dogovori, ja kad sam našao djevojku ona je nazvala hotel i sve dogovorila, kada smo ušli ja sam samo u prolazu ostavio lovu ona uzela ključ i sve ok, ovaj zadnji na šetnici kod đamije je najbolji
to recepcioner smota u đep ništa ne evindetiraHvala puno. Nije mi jasno da je tako jeftino
Aha to je samo za smjestaj..to recepcioner smota u đep ništa ne evindetira
Jesi bio, hoce li biti kakava recenzija, i ja planiram uskoro?Planiram danas do Pecuha. Neka preporuka ?
a šta si mislio da češ za 20€ dobit doručak, ručak, večeru i djevojku serviranu u krevetuAha to je samo za smjestaj..
0 (nula) ,nema ama baš ništa za preporučit, evo u Amor baru sad čitaju poezijuEkipa moze bilo kakva preporuka za Pecs? Planiram sa frendovima veceras zaletiti…
moračete produžit do jezera https://www.google.hr/maps/@46.7693...IoQFW8lgw2voj6yPleyQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=hrEkipa moze bilo kakva preporuka za Pecs? Planiram sa frendovima veceras zaletiti…
NE sve renderbegi pohapsišeZar u gradu kao što je pečuh vise nema nijednog bara
moračete produžit do jezera https://www.google.hr/maps/@46.7693...IoQFW8lgw2voj6yPleyQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=hr
Google karte
Traženje lokalnih tvrtki, pregled karata i dobivanje uputa za putovanje u Google Kartama.www.google.hr
Kak onda u kesteliju rade godinama ti kluboviNE sve renderbegi pohapsiše
to je druga županija, ovdje su renderbergi malo manje revni, a i kesteli je veliko turističko odredište, sve su pohapsili po letenju, nađkanjiži jedino još na jezero malo manje gledaju , ali vidio sam da se ipak čuvaju, jer djevojka nije dozvolila da palim svjetlo u sobi iznad babilon bara kaže da odmah dolaze renderbegi kad vide svjetlo u sobi, znači dozvole striptiz ali sex nikako, zato je najbolje uzeti djevijku i u obližnji hotel, oko hotela djevojka sve dogovori i nemaš nikakovih problema, večina djevojaka je iz obližnjih sela mlada i vrlo kvalitetna a cijena je 50-60€Kak onda u kesteliju rade godinama ti klubovi
50-70€ za sat vremena. Bio kod jedine koja zna nesto engleskog, al nije bas za preporuku. Ako ne nadem nesto da zna bar solidno engleski necu ni ici. Cudan osjecaj.Jesi bio, hoce li biti kakava recenzija, i ja planiram uskoro?
ove sve što se oglašavaju u pečuhu i okolo su istrošena roba u švicarskoj i austriji tako da govore njemački dobro50-70€ za sat vremena. Bio kod jedine koja zna nesto engleskog, al nije bas za preporuku. Ako ne nadem nesto da zna bar solidno engleski necu ni ici. Cudan osjecaj.
ove sve što se oglašavaju u pečuhu i okolo su istrošena roba u švicarskoj i austriji tako da govore njemački
Zar je moguce da nema dobrih u Pecuhu? Zar recimo ova mije top?: https://m.rosszlanyok.hu/member/32874ove sve što se oglašavaju u pečuhu i okolo su istrošena roba u švicarskoj i austriji tako da govore njemački dobro
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|