MADJARSKA - Iskustva & recenzije

Pozdrav, jel ima neko mjesto u Pečuhu gdje se mogu naci tj gdje prilaze same? Ako roga uopce vise i ima
Pravni fakultet, nisam bio sam, lijepa, kaput, cizme, vidjela je da smo turisti pa se motala dok smo slikali, tamo ti je onaj park, a i Szigeti ulica ima ciganki, doping centri, nista te ne kosta napisati na njihovom na mob i pokazati, nece se uvrijediti, malo truda i pricaj nas da te cuju da si stranac i turist.. Mene zanima uzet hotel pa to sve pokusavam organizirati, bez booking jer nezz tocan datum kada cu ici, ako netko zna jos koje mjesto neka napise, ispred Arkada isto i unutra

Sve su one iste, i nije istina da je 80 najmanje, moze se cjenkati i ako nisi bezobrazan pustit ce ti sve da radis, jednostavno je, volim ih sam naci, iako su se javile i na Viber ali nije Maya, ostavila seen a nju bas zelim

Ekipa, je li ok cijena 120 EUR za dolazak u hotel, sat vremena? Budimpesta.
Meni je to neki gornji limit, tj. cura bi trebala biti mlada, s dobrim rcenzijama i imati ukljucene dodatne usluge (recimo anal, ili snimanje).
Mene obicno dodje 20 - 25k HUF za incall, a u hotelu 10-15k HUF vise, znaci ukupno 30-40k HUF sto je 80-100 EUR. Cure s rosszlanyok.hu .
Usput uvijek se isplati placanje u forintama.

Meni je to neki gornji limit, tj. cura bi trebala biti mlada, s dobrim rcenzijama i imati ukljucene dodatne usluge (recimo anal, ili snimanje).
Mene obicno dodje 20 - 25k HUF za incall, a u hotelu 10-15k HUF vise, znaci ukupno 30-40k HUF sto je 80-100 EUR. Cure s rosszlanyok.hu .
Usput uvijek se isplati placanje u forintama.
Neke rade po 10g i imaju stare slike haha, ne gledam recenzije jer su to vecinom madjari, nije pravo mjerilo, javim se puno njih i onda gledam koju cu ili 2, imaju one 2 sto dodju u hotel, pecs

Ljudi da li je bio tko? Cijena, usluga? Ulozeno dobiveno?
Pa pitaj je, kriza im je, koliko vidim na stranici stalno rade, preporucio bi Karol iz Pecuha, bio i predobra je, iako kad kazes da si tamo odmah dogovore, ako nisu zauzete, jedna imala mengu jbg

Pozdrav ekipa!
Planiram ići u Budimpeštu na dva dana. Uzeo bih damu preko rosszlanyok.hu
Ali isključivo da dođe u hotelsku sobu. Jel to problematično gore…mislim jel prave probleme u hotelu na recepciji?
I kakva su iskustva s gore navedenom stranicom?
Lp svima

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh