Evo live update iz Pecuha.
Országos szexpartner és masszázs keresÅ. Több száz valódi hirdetÅ várja, hogy felvedd vele a kapcsolatot.
m.rosszlanyok.hu
Znaci ja u zivotu nisam bio kod cure kojoj slike vise odgovaraju, apsolutno ista kao na slikama. Cura zna engleski, dogovor lak preko poziva pa dalje na poruke. Polu madjarica, polu ruskinja je, odlicna kombinacija moram priznat. Jako ugodna i simpaticna cura, jesna od boljih s kojima sam bio. Odmah nudi tusiranje, cisti rucnik.
Akcija prvo ide dogovor sta zelim, kaze u osnovnoj cijeni je oral bez, lizanje/69, masaza (preskocio) i seks sa kondomom. Dodatci su svrs u usta/facu, nisam uzimao. Tarifa 20000 HUF ilitiga 380 kuna pola sata (po danasnjem tecaju). Akcija vrhunska, cura zna sta radi, izgled odlican. Oral profesionalno odradjen, jako dobar. Pica jako uska i mala, savrsena za lizanje i voli to i uziva. Da se lizati i po drugoj rupici, prilikom doggyja dozvoljava cak i masiranje/prst u guzu. Sve poze, na nista se ne buni. Jos jedna stvar koga to pali, u sisama ima mlijeka, ne vidi se da je rodila niti da je trudna. Ugodno sam se iznenadio dok sam joj sisao bradavice. Tusiranje nakon i gotovo. Apsolutno 10/10.
Kira(25), 183 cm, 70 kg, 80 mell - Siófok - vidéki lány - rosszlanyok.hu
m.rosszlanyok.hu
Ovo joj je cimerica koju sam sreo kada sam odlazio, pise samo masaza, ali moze sve kao i kod ove. Dogovoren termin u 21:00 s njom, ide update kasnije i za nju. Cijena ista, pretpostavljam i usluge da su identicne.
Sve u svemu, cure su tu jos ovaj tjedan, tako da tko ne preferira EGE, ili mu je preskup, ovo je odlican popodnevni izlet koji si mozete priustit: Dvije vrhunske zenske: 760 kn, gorivo max 150 kn, rucak, sokovi, kava 70, sveukupno manje od 1000 kn.