Voliš cugu?Tesko da me ohladila
Koja ti je omiljena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voliš cugu?Tesko da me ohladila
Volim pelin, dobru sljivu, americanoVoliš cugu?
Koja ti je omiljena?
Jesi crnka,plavuša?Volim pelin, dobru sljivu, americano
Necu ti reciJesi crnka,plavuša?
Kak sad prije tjedan dana si stavila oglas, a u utorak si cekala da ga objave? I u tri dana si vec dobila tri stalna klijenta? Bolje pitaj druge cure sta znaci stalni klijentTi si se uvrijedio jer se ja ne zelim nac s tobom. To nije istina da sam losa, prije tjedan dana sam stavila oglas, a vec imam 3 stalna klijenta.
I da na forumu se zabavljam i ne treba mi neko kao ti da me recenzira i provlaci ovdje. Jer mi privatnost nesto znaci.
Nije da se nisam imala namjeru 100% naci s tobom, rekla sam ti, mozda u buducnosti. A sad def necu.
Zašto?Necu ti reci
Na koga misliš?Gle ovog bijednika... toliko mu fali sex da bi mu ga trebalo prepisati preko socijalnog
Kak sad prije tjedan dana si stavila oglas, a u utorak si cekala da ga objave? I u tri dana si vec dobila tri stalna klijenta? Bolje pitaj druge cure sta znaci stalni klijent
Pošalji link ili se javi u privatPa ok ovaj tjedan. Sad ce bit skoro tjedan dana.
Pa imam dogovoreno s njima da cemo se opet vidjet i zato sam zauzeta sljedeca dva tjedna
Nije se mjesec i pol..a ima 3 stalna klijenta ..koje su ovo provale..Ma bas me briga bar se na forumu mogu pojadat. Inace nisam se mjesec i pol...tesko je nac nekog ko zna sta radi
Htjela sam reci da se posteno nisam mjesec i pol. To kad ja uzivam mora biti nesto posebnoNije se mjesec i pol..a ima 3 stalna klijenta ..koje su ovo provale..
Nisam znao da tjedan traje od utorka do petkaPa ok ovaj tjedan. Sad ce bit skoro tjedan dana.
Pa imam dogovoreno s njima da cemo se opet vidjet i zato sam zauzeta sljedeca dva tjedna
Zadnjih par dana mi je jako brzo proslo, pa ja imam osjecaj da je proslo mjesec dana, a ne tjedanNisam znao da tjedan traje od utorka do petka
Vidi ovoga drkadzije bogati,a tamo se dopusiva s likom koji se predstavlja kao "Mackica" bas ste plitki ljudiJesi još napaljena ili te ova svađa ohladili?
Vidi ovoga drkadzije bogati,a tamo se dopusiva s likom koji se predstavlja kao "Mackica" bas ste plitki ljudi
Ja sam zena zeljna druzenja i zabave i zato prestani osudjivat!!!Ovaj lik se pretvara da je žensko... ja ne znam jel vi imate ili on težu psihičku bolest kad je on tako uporan a vi naivni
Ajmo proslavit novu skupaJa sam zena zeljna druzenja i zabave i zato prestani osudjivat!!!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|