Voliš cugu?Tesko da me ohladila![]()
Koja ti je omiljena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voliš cugu?Tesko da me ohladila![]()
Volim pelin, dobru sljivu, americanoVoliš cugu?
Koja ti je omiljena?
Jesi crnka,plavuša?Volim pelin, dobru sljivu, americano
Necu ti reciJesi crnka,plavuša?
Kak sad prije tjedan dana si stavila oglas, a u utorak si cekala da ga objave? I u tri dana si vec dobila tri stalna klijenta? Bolje pitaj druge cure sta znaci stalni klijentTi si se uvrijedio jer se ja ne zelim nac s tobom. To nije istina da sam losa, prije tjedan dana sam stavila oglas, a vec imam 3 stalna klijenta.
I da na forumu se zabavljam i ne treba mi neko kao ti da me recenzira i provlaci ovdje. Jer mi privatnost nesto znaci.
Nije da se nisam imala namjeru 100% naci s tobom, rekla sam ti, mozda u buducnosti. A sad def necu.
Zašto?Necu ti reci![]()
Na koga misliš?Gle ovog bijednika... toliko mu fali sex da bi mu ga trebalo prepisati preko socijalnog![]()
Kak sad prije tjedan dana si stavila oglas, a u utorak si cekala da ga objave? I u tri dana si vec dobila tri stalna klijenta? Bolje pitaj druge cure sta znaci stalni klijent
Pošalji link ili se javi u privatPa ok ovaj tjedan. Sad ce bit skoro tjedan dana.
Pa imam dogovoreno s njima da cemo se opet vidjet i zato sam zauzeta sljedeca dva tjedna![]()
Nije se mjesec i pol..a ima 3 stalna klijentaMa bas me briga bar se na forumu mogu pojadat. Inace nisam se mjesec i pol...tesko je nac nekog ko zna sta radi
Htjela sam reci da se posteno nisam mjesec i pol. To kad ja uzivam mora biti nesto posebnoNije se mjesec i pol..a ima 3 stalna klijenta..koje su ovo provale..
Nisam znao da tjedan traje od utorka do petkaPa ok ovaj tjedan. Sad ce bit skoro tjedan dana.
Pa imam dogovoreno s njima da cemo se opet vidjet i zato sam zauzeta sljedeca dva tjedna![]()
Zadnjih par dana mi je jako brzo proslo, pa ja imam osjecaj da je proslo mjesec dana, a ne tjedanNisam znao da tjedan traje od utorka do petka![]()
Vidi ovoga drkadzije bogati,a tamo se dopusiva s likom koji se predstavlja kao "Mackica" bas ste plitki ljudiJesi još napaljena ili te ova svađa ohladili?
Vidi ovoga drkadzije bogati,a tamo se dopusiva s likom koji se predstavlja kao "Mackica" bas ste plitki ljudi
Ja sam zena zeljna druzenja i zabave i zato prestani osudjivat!!!Ovaj lik se pretvara da je žensko... ja ne znam jel vi imate ili on težu psihičku bolest kad je on tako uporan a vi naivni
Ajmo proslavit novu skupaJa sam zena zeljna druzenja i zabave i zato prestani osudjivat!!!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|