Neces mi ti govorit sta bi ja trebala, a sta ne bi trebala odgovorit hvala lijepaA tebi isto nije problem u PP mu ili svima koji ti pišu odgovoriti NE zanimaš me
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neces mi ti govorit sta bi ja trebala, a sta ne bi trebala odgovorit hvala lijepaA tebi isto nije problem u PP mu ili svima koji ti pišu odgovoriti NE zanimaš me
Jer je licemjer, jedno pise javno, a drugo meni u ppa što ti njega prozivaš?
Hahaha pa normalno da cu pisat privatno, necu se debilizirat tu pred svima ko neki likovi.Jer je licemjer, jedno pise javno, a drugo meni u pp
Nece ti to proc kod meneHahaha pa normalno da cu pisat privatno, necu se debilizirat tu pred svima ko neki likovi.
Da zna da si muško, ne bi ti to pisao.A nije ti bed slati mi u pp "pliz odgovori", "zanimas me"...?
Evo opet...ja nisam musko. Uostalom mozda si ti zensko? Mozda se ti lazno predstavljas pa optuzujes druge za toDa zna da si muško, ne bi ti to pisao.
Bez brige, nisam... malo koja ženska ima moj fetišEvo opet...ja nisam musko. Uostalom mozda si ti zensko? Mozda se ti lazno predstavljas pa optuzujes druge za to
Ma nemoj, tebi se automatski i bezpogovorno vjeruje, a mene dolazis optuzivati da sam musko i kao to je ok?Bez brige, nisam... malo koja ženska ima moj fetiš
A kaj ti hoces od mene? Ja se tebi nisam duzna javiti, ne vidim jel to pise u nekom pravilniku? To sto ja pisem po forumu i ti to shvacas ko provokaciju je cisto tvoj problem, a ne moj.Mackica je mucki provokator. Mrlja, brlja i zajebava. Ovdje se objasnjava sa nekim korisnicima do iznemoglosti i uredno sakriva profil od drugih. Prekenjava se da je zensko, ali na konkretnu ponudu ne odgovara.
Ovu temu treba ugasiti.
Ti nisi mackica vec pimpac sav zrulen od drkice.A kaj ti hoces od mene? Ja se tebi nisam duzna javiti, ne vidim jel to pise u nekom pravilniku? To sto ja pisem po forumu i ti to shvacas ko provokaciju je cisto tvoj problem, a ne moj.
To si sad sebe upravo opisaoTi nisi mackica vec pimpac sav zrulen od drkice.
Admin daj gasi ovo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|