footjober
Well-known member
Dok joj se navlaži mačkica. Ili dok padne par kolegija na faxu pa joj usfali novca za parcijalu.A kad opet misliš raditi?
Poslije nove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok joj se navlaži mačkica. Ili dok padne par kolegija na faxu pa joj usfali novca za parcijalu.A kad opet misliš raditi?
Poslije nove?
Pa jesi dala oglas danas?Ma bas me briga bar se na forumu mogu pojadat. Inace nisam se mjesec i pol...tesko je nac nekog ko zna sta radi
NisamPa jesi dala oglas danas?
A kaj voliš u seksu
Ja volim prstenjaciti i lizatiNe znaju prstenjacit bas
VolimVoliš se ljubiti?
Ti si se uvrijedio jer se ja ne zelim nac s tobom. To nije istina da sam losa, prije tjedan dana sam stavila oglas, a vec imam 3 stalna klijenta.Dečki, zaboravite da će se ona ikada s nekim naći. Sama mi je rekla, da je tu na forumu da se zabavlja, a ne da ju netko diskreditira.
Po mom mišljenju cura uopće nezna, šta ta rijeć znaći niti ne misli iskreno. Tako da preporućujem ju zaobići u širokom luku.
Već sam taj njen izraz prema meni dokazuje, da je loša u "tom poslu" (ako je uopće u "tom poslu"), i kada bi ju ja posjetio bi istnina došla na površinu.
Just my 2 cents...
Volim ali da to napravi kako trebaVoliš da ti se liže?
Voliš cugu?Volim ali da to napravi kako treba
Pod broj 1: Nisam se uvrijedio, nego nedam se vuć kao krava na lancu kroz arenuTi si se uvrijedio jer se ja ne zelim nac s tobom. To nije istina da sam losa, prije tjedan dana sam stavila oglas, a vec imam 3 stalna klijenta.
I da na forumu se zabavljam i ne treba mi neko kao ti da me recenzira i provlaci ovdje. Jer mi privatnost nesto znaci.
Nije da se nisam imala namjeru 100% naci s tobom, rekla sam ti, mozda u buducnosti. A sad def necu.
Ok ak se nisi uvrijedio zasto onda pises takve zlobne komentare?...samo zato kaj ti nisam odgovorila na zadnju poruku u pm...Pod broj 1: Nisam se uvrijedio, nego nedam se vuć kao krava na lancu kroz arenu
Pod broj 2: Ja ne pričam o privatnim stvarima kao djeca, obitelj itd., tako da bolje čitaj
Pod broj 3: Amen!
Tesko da me ohladilaJesi još napaljena ili te ova svađa ohladili?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|