jebonja123
New member
Koji si ti kreten, ajde ne seri, Stela nema pojima o ovom ,kretenu maloumni, moze te prijaviti za klevetuStela traži 500e , fakat nije normalna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti kreten, ajde ne seri, Stela nema pojima o ovom ,kretenu maloumni, moze te prijaviti za klevetuStela traži 500e , fakat nije normalna.
Danas 99% zena ima of pa sta? U kakvoj državi zivimo i ja bi imao of da sam zena , nek se snalaze ,boli me k, meni su jadniji ovi muškarci koji seru po njima ,a mole ih za sex ,onak wtf, daj budite muškarci jbt, a ne jadnici sa malim pimpacima koji mole za sex pod svaku cijenu, pa čak i seruckanja po forumima, brijem da se tima niti ne diže, pa im je gust kenjat po zgodnim ženama, a brijem i da je ona koja ima of puno poštenija nego neka flundra koja je zakopcana do grla i glumi sveticu , a svi znamo da se krese s kim stigne, ukjucite svoj mali mozak pederi.Ma da, skoro pa djevica
Žena ima OF, ima eksplicitne fotografije i videa, normalno je da će se svakojake glasine šiti o njoj. Možda su istinite a možda i nisu ali sigurno nije nevina.
Tomislave jel si to ti?![]()
Simpson!Danas 99% zena ima of pa sta? U kakvoj državi zivimo i ja bi imao of da sam zena , nek se snalaze ,boli me k, meni su jadniji ovi muškarci koji seru po njima ,a mole ih za sex ,onak wtf, daj budite muškarci jbt, a ne jadnici sa malim pimpacima koji mole za sex pod svaku cijenu, pa čak i seruckanja po forumima, brijem da se tima niti ne diže, pa im je gust kenjat po zgodnim ženama, a brijem i da je ona koja ima of puno poštenija nego neka flundra koja je zakopcana do grla i glumi sveticu , a svi znamo da se krese s kim stigne, ukjucite svoj mali mozak pederi.
Dečki, preporučujem Ružu, pogotovo nakon što je dosta uložila u svoj izgled i sada je stvarno jebena Milfica. Napravila si je Fan page na Facebooku i tamo možete vidjeti fotke. Evo oglasa: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/crna-dama-45-g-oglas-6446438
Imate moju nedavnu recenziju. Birate između masaže i seksa na masažnom stolu.
Ruža ime a prezime koje da ukucam?Dečki, preporučujem Ružu, pogotovo nakon što je dosta uložila u svoj izgled i sada je stvarno jebena Milfica. Napravila si je Fan page na Facebooku i tamo možete vidjeti fotke. Evo oglasa: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/crna-dama-45-g-oglas-6446438
NeJel Vesna radi sad u Čakovcu
Mislim da PejićRuža ime a prezime koje da ukucam?
Jel se može Ružu udariti bez kondoma?Dečki, preporučujem Ružu, pogotovo nakon što je dosta uložila u svoj izgled i sada je stvarno jebena Milfica. Napravila si je Fan page na Facebooku i tamo možete vidjeti fotke. Evo oglasa: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/crna-dama-45-g-oglas-6446438
Odakle je ružaJel se može Ružu udariti bez kondoma?
Ne radi više ili ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |