laburnumSt
Active member
Piši joj na Fb.Pozdrav ekipa, dali mozda netko zna kako do Ilone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piši joj na Fb.Pozdrav ekipa, dali mozda netko zna kako do Ilone
kao da ima nešto od nje?Piši joj na Fb.
Koja je cifra kod nje092/370-3308Privlačna crnka 42. godine
Lijepog lica, duge crne kose, privlačna dama, pružit će vam samo kvalitetnu masažu. Dođite, bit ćete zadovoljni.www.oglasnik.hr
Ova ga jaše kao da joj je zadnje predovra guzetina preporučam svimaKoja je cifra kod nje
Mislim da je to ona Ruža...a tko je doticna gospođa ?
a mila majko ako je ono onaMislim da je to ona Ruža...
Ruža je da, dudla ga ko profesionalka, ogromne sisetine i dupe tako da ko voli jače dame može bit u raju za 60eurica sat vremenaa mila majko ako je ono ona
Ruza iz zadnje LJ N S ?Ruža je da, dudla ga ko profesionalka, ogromne sisetine i dupe tako da ko voli jače dame može bit u raju za 60eurica sat vremena
Da daRuza iz zadnje LJ N S ?
Nezna ga pusit. Jebe se dobro zato kaj voli kurac vise nego disati. Higijena i prostor 0, ma i ispod 0. Nije mi jasno da ne moze rentat normalan prostor. Kolko zarađuje vec je i stan mogla kupit.Ruža je da, dudla ga ko profesionalka, ogromne sisetine i dupe tako da ko voli jače dame može bit u raju za 60eurica sat vremena
Ma dudla ga mala ko avion očito imaš neku mlohavu čunuNezna ga pusit. Jebe se dobro zato kaj voli kurac vise nego disati. Higijena i prostor 0, ma i ispod 0. Nije mi jasno da ne moze rentat normalan prostor. Kolko zarađuje vec je i stan mogla kupit.
Jesi pametan cudo. Stavlja ga u usta, ne uvlaci, ne lize. Kad krenes svrsavat izvadi ga van i stavi ruku da ju ne zaspricam. Nema mi gore. Prije da ti nisi imao bolje pusenje u zivotu pa ti je ovo brutalnoMa dudla ga mala ko avion očito imaš neku mlohavu čunu
Ne, to je druga Ruža. Ova je bila prije par godina.Ruza iz zadnje LJ N S ?
Blago receno da nema uvjete za radit ovaj posao. Ljudi moji nju svi pospricaju i ne pere se. Ovaj sljedeci to lize. Blagi uzasMinus što Ruža nema tuš pa se ne možeš otuširati, a i ona se oznoji pa se osjeti...i pitanje kako drži higijenu nakon prvog klijenta pa da ne spominjem kad dođe treći ili peti na red ...kondome nema tako da? Mogla bi uzet neki prostor s većom komocijom, nema ni krevet a na madažnom stolu ne možeš jebat, možeš ali kako...zguza ili ona ma leđima a ti stojiš...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|