Lubav je na selu

Smradovi pokvareni, Stela opce nema pojima o ovom sta pisete, ženska doslovno imala 4 partnera ,sta serete, gadi joj se pomisao na nekog smrda da visi nad njom, uživa u slobodni, kreteni maloumni, to neki debil izmislio toplu vodu i sad pišete sranja,ima of ko I svaka druga cura,to ne znači da se prodaje , ako vas je odjebala, bar vas je odjebala sa stilom ne morate širit laži, skotovi bolesni . Idite jedite uzivo,a ne da sirite laži i cure tražite preko stranica ,fuj.

Ma da, skoro pa djevica :rolleyes:

Žena ima OF, ima eksplicitne fotografije i videa, normalno je da će se svakojake glasine šiti o njoj. Možda su istinite a možda i nisu ali sigurno nije nevina.

Tomislave jel si to ti? :LOL:

Ma da, skoro pa djevica :rolleyes:

Žena ima OF, ima eksplicitne fotografije i videa, normalno je da će se svakojake glasine šiti o njoj. Možda su istinite a možda i nisu ali sigurno nije nevina.

Tomislave jel si to ti? :LOL:
Danas 99% zena ima of pa sta? U kakvoj državi zivimo i ja bi imao of da sam zena , nek se snalaze ,boli me k, meni su jadniji ovi muškarci koji seru po njima ,a mole ih za sex ,onak wtf, daj budite muškarci jbt, a ne jadnici sa malim pimpacima koji mole za sex pod svaku cijenu, pa čak i seruckanja po forumima, brijem da se tima niti ne diže, pa im je gust kenjat po zgodnim ženama, a brijem i da je ona koja ima of puno poštenija nego neka flundra koja je zakopcana do grla i glumi sveticu , a svi znamo da se krese s kim stigne, ukjucite svoj mali mozak pederi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh