Ive
Active member
Ona se skriva nagdje.. bilo bi ju dobro upoznatJel se moze kako do Marijane doci? Kontakt?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona se skriva nagdje.. bilo bi ju dobro upoznatJel se moze kako do Marijane doci? Kontakt?
Ma ne vjerujem da je to istina
Koji si ti kreten, ajde ne seri, Stela nema pojima o ovom ,kretenu maloumni, moze te prijaviti za klevetuStela traži 500e , fakat nije normalna.
Danas 99% zena ima of pa sta? U kakvoj državi zivimo i ja bi imao of da sam zena , nek se snalaze ,boli me k, meni su jadniji ovi muškarci koji seru po njima ,a mole ih za sex ,onak wtf, daj budite muškarci jbt, a ne jadnici sa malim pimpacima koji mole za sex pod svaku cijenu, pa čak i seruckanja po forumima, brijem da se tima niti ne diže, pa im je gust kenjat po zgodnim ženama, a brijem i da je ona koja ima of puno poštenija nego neka flundra koja je zakopcana do grla i glumi sveticu , a svi znamo da se krese s kim stigne, ukjucite svoj mali mozak pederi.Ma da, skoro pa djevica
Žena ima OF, ima eksplicitne fotografije i videa, normalno je da će se svakojake glasine šiti o njoj. Možda su istinite a možda i nisu ali sigurno nije nevina.
Tomislave jel si to ti?![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |