boobfetish
Active member
Pregledao sam sve cure i Lorenu nisam nasa, pa otvaram temu.
Jel Lorena jos radi? Ne mogu naci noviji oglas a i broj koji imam ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam spremljen oglas, ali nema ga više. Možda je samo na G.O.Pregledao sam sve cure i Lorenu nisam nasa, pa otvaram temu.
Cudno skroz. Inace Lorena slovi kao pouzdana sa super uslugom.Da napisem danasnje iskustvo sa Lorenom Vrbani
Ukratko sranje i nevjericaVitka maserka 24 god.
Pružam body to body i opuštajuće masaže u privatnom prostoru. Vrbani. Molim bez nepotrebnih pitanja.www.oglasnik.hr
Znaci zovem napokon se javi iz 100x pokusaja i ne bi znao zasto jer cisto sumnjam da je turbo guzva ali ok
Lokacija Vrbani kod Pointa i kaze zovi kad buses tamo pa dam ulicu i broj, ok zovem i sve kaze te dodem na broj i zovem otvara ulaz u zgradu i kaze 2kat. Ulazim idem gore dolazim i zovem da kaze koja vrata od njih xy jer su sva zatvorena te zovem cca 5 6 puta i zvoni ali nitko vise se ne javlja, pokupim se i by by
Tako da je neka zajebancija u igri a ja nemam vremena za to
Uglavnom eto da nekome pomogne da se ne zajebe kao ja i da to izbjegava
Tesko jer nisam iz Zg a i otvorila je ulazna vrata zgrade samo kad sam dosao na 2kat nistaMožda te poznaje privatno pa nije htjela otvoriti kad te vidjela.
Mozda joj je pozlilo pa nije mogla otvorit vrataTesko jer nisam iz Zg a i otvorila je ulazna vrata zgrade samo kad sam dosao na 2kat nista
A bas da cu ic i kucat po svim vratima ne bi hvala
Nego ti vidim da si upucen u Lorenu dosta.... Dela ili ne dela? Oglas je njen?Nije ni ona iz Zg
A moze biti da i ona nije iz ZG.Imao iskustvo,bile dvije u prostoru ,otvorila jedna a kad u sobi poznanica,a sad kome bilo neugodnije ne znam.Tako da to sto ti nisi iz ZG ne mora nista znacitiTesko jer nisam iz Zg a i otvorila je ulazna vrata zgrade samo kad sam dosao na 2kat nista
A bas da cu ic i kucat po svim vratima ne bi hvala
Oglas je. Nisam bio nekoliko mjeseci već. Kad bi dala all inclusive, posjetio bih je opet. Ovo mi već dosadilo.Nego ti vidim da si upucen u Lorenu dosta.... Dela ili ne dela? Oglas je njen?
Ok, dobro je za pocetak znat da je njen oglas. Hvala.Oglas je. Nisam bio nekoliko mjeseci već. Kad bi dala all inclusive, posjetio bih je opet. Ovo mi već dosadilo.
Ali ne kuzim zasto je otvorila vrata zgrade i vidi te jer imaju kameru od zgradeA moze biti da i ona nije iz ZG.Imao iskustvo,bile dvije u prostoru ,otvorila jedna a kad u sobi poznanica,a sad kome bilo neugodnije ne znam.Tako da to sto ti nisi iz ZG ne mora nista znaciti
Odakle je ?Nije ni ona iz Zg
I jesi se na kraju podruzio s poznanicom?A moze biti da i ona nije iz ZG.Imao iskustvo,bile dvije u prostoru ,otvorila jedna a kad u sobi poznanica,a sad kome bilo neugodnije ne znam.Tako da to sto ti nisi iz ZG ne mora nista znaciti
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|