Da, ja isto mislim. Ne znam eventualno netko od kolega gore, ak pričaju o istoj LoreniMislim da pricate o dvije razlicite Lorene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ja isto mislim. Ne znam eventualno netko od kolega gore, ak pričaju o istoj LoreniMislim da pricate o dvije razlicite Lorene
Na Vrbanima? S ovom Lorenom ti je znala na Vrbanima biti i ova druga cura Lucija, ali sad je odvojeno, bude oglas Zgodna Lucija, tako nešto.Ne sjecam se adrese točno, znam samo da je na zvoju zgrada broj 12
I koja je na koncu konca ta Lorena, koja nudi takav brutalan
Ugl, ajde da razriješimo ovaj Gordijev čvor.I koja je na koncu konca ta Lorena, koja nudi takav brutalan GFE?
Ta sa slike se oglašavanja prije kao Ena a sada je ovo njen oglas s time mislim da je digla cijenuhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/lena-oglas-4712991 ja pišem o curi sa slike
Koja je sada ta Lucija?Na Vrbanima? S ovom Lorenom ti je znala na Vrbanima biti i ova druga cura Lucija, ali sad je odvojeno, bude oglas Zgodna Lucija, tako nešto.
Ugl, kod Lorene sam bio 2, 3 puta i dobar je B2B al koliko sam skužio nema ništa vise. Dok kod te Lucije sam čuo da ako se svidis da može biti, al nisam nikad bio kod nje da provjerim. Pa možda si i na ovu Luciju naletio
Koja je sada ta Lucija?
Imaš link na oglas?
Jako zgodna utrenirana na tresnjevci prostor, sise male ali guzica i sve ostalo top, istetovirana jako zgodna ali i skupa b2b 500 kn i to je to, kad sam ja bio nije bilo oral u ponudi ni kompletZgodna Lucija, 23 godine
Dođi i opusti se uz atraktivnu brinetu, 23 godine. Radim body to body masaže. Moguća i obostrana masaža. 100% higijena…www.oglasnik.hr
To ti je ova. Kažem nisam bio osobno, zvao par puta nikako uhvatiti.
Javi ako probaš
Tako jeOvo je Lorena po kojoj se zove ova tema
Masaža
Brineta 165/55/3 Radim body to body i opuštajuće masaže. Nazovite za termin. Zapad.www.oglasnik.hr
Ali doslovno dva komentara iznad...Ima tko broj od lorene?
Dobio sam oral za 600 bio ali svejedno preskupa.Jako zgodna utrenirana na tresnjevci prostor, sise male ali guzica i sve ostalo top, istetovirana jako zgodna ali i skupa b2b 500 kn i to je to, kad sam ja bio nije bilo oral u ponudi ni komplet
Sa kondomom ili bez?Dobio sam oral za 600 bio ali svejedno preskupa.
BezSa kondomom ili bez?
Nije te strah bez?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|