kranpus2222222222
New member
za sad ništ moram pitat dal jer za javno djeljenjeOke prijatelju e to cijenim !Kapa do poda !
E imas kakav broj o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sad ništ moram pitat dal jer za javno djeljenjeOke prijatelju e to cijenim !Kapa do poda !
E imas kakav broj o
Moze, aj ako mozes sto prije !za sad ništ moram pitat dal jer za javno djeljenje
nemogu prije ponedeljka ništa pitat vikend je imaju svoje obaveze familija samo od pon-d-četvrtak su aktivne naravno ako žele da im podjelim brojeveMoze, aj ako mozes sto prije !
Oke, moze!nemogu prije ponedeljka ništa pitat vikend je imaju svoje obaveze familija samo od pon-d-četvrtak su aktivne naravno ako žele da im podjelim brojeve
Ima ko kontakt od sanele?Moze broj u inbox?
Jel ima netko njezin broj, moze u inboxStarija i realno ne vrijedi 100 e , eventualno u rasponu 50-70 e
Imas kontakt moze u inbox?Imate u djurdjevcu sanelu 47g 100 eura ima prostor
Ivana 0957068482Sutra sam u Koprivnici,ima li netko nesto za preporucit,da bi dosla u kamion
Da zato što ju"Trazi putni trošak na aircash"
To je Ivana, ne radi na zagrebačkom području nego Pitomaca i to je stari oglas. Sad uzima samo po preporuci mušterijeSEX ONA TRAZI NJEGA Zagreb Diskretna druzenja uz vasu naknadu Nudim diskretna druzenja uz vasu naknadu od 50E+20E putni trosak, danas na podrucju zagreba... pusenje sex lizanje ljubljenje moze alinema anal i nema svrsavanja u mene... Whatsup 0957068482
ID: 25419 Datum predaje: 07.08.2024
Ne samo na whatsup odgovaramob stalno isključen, valjda je prebukirana
dali bi ti sexao nilskog konja?pa nisi valjda toliko ugrožen.Ima ko kontakt od sanele?
Imam jaIma ko kontakt od sanele?
Pošalji u inboxImam ja
Jel ima neko nekakav kontakt od Sanele iz Đurdevca ili Kalinovca mislim da sam čuo da je iz Kalinovca, navodno da je i ona dobra jer Ivana ne redi trenutno i nju pokupila policija Ako ju snage reda pokupile na čega onda odgovara?Ne samo na whatsup odgovara
Đurđevac je ne KalinovacJel ima neko nekakav kontakt od Sanele iz Đurdevca ili Kalinovca mislim da sam čuo da je iz Kalinovca, navodno da je i ona dobra jer Ivana ne redi trenutno i nju pokupila policija Ako ju snage reda pokupile na čega onda odgovara?
Ni jedno ni drugo mjesto nije dotična ni iz đurđevca ni iz kalinovca rodila se u đurđevcu tako da pišete netočne podatkeĐurđevac je ne Kalinovac
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|