RobertoBlanko2
New member
Može pošteno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oke ja ču ti napisat u privat kad se javiMože pošteno
Javis ako če bit za,hvala!ima starka 45 ili 47 g malo bucka nisam bil al dogovaram
pa javit ču ti ustvari ja ti napišem broj u privat pa joj ti piši ili zovi kad več to radi nema se šta ljutitJavis ako če bit za,hvala!
Hvala puno!pa javit ču ti ustvari ja ti napišem broj u privat pa joj ti piši ili zovi kad več to radi nema se šta ljutit
pozdrav a od kuda je ta starka sta pricas.. Jel iz Koprivnice ili. Hvala na odgovoruima starka 45 ili 47 g malo bucka nisam bil al dogovaram
Slobodno napisi od kuda je. Unaprijed Hvala na odgovoruima starka 45 ili 47 g malo bucka nisam bil al dogovaram
"malo bucka" krmača od 140 kg, za to treba dobar želudacima starka 45 ili 47 g malo bucka nisam bil al dogovaram
koljo kila jel si je ti vidio ćena nema više od 65 kila kad si ti tako pametan daj nađi manekenku za te pare boli te kurac kaj čemo mi ostali jebat"malo bucka" krmača od 140 kg, za to treba dobar želudac
oćito da ste očajno zagoreli
nije iz koprivnice i nedjelim od kud je kad za to nemam odobrenje uglavnom nije iz koprivnice križevačka županija je točkapozdrav a od kuda je ta starka sta pricas.. Jel iz Koprivnice ili. Hvala na odgovoru
ja sam je vidio, a ti je kako pišeš nisi vidio a tvrdiš da nema više od 65 kila, mala ti liči na ugojeno mladunče nilskog konja cca 2x65 kg, a jebiga kad donja glava zagori gornja glava ne bira, za tebe me boli kurac, ali skrečem pažnju ostalim koji su zagrizli navlakušukoljo kila jel si je ti vidio ćena nema više od 65 kila kad si ti tako pametan daj nađi manekenku za te pare boli te kurac kaj čemo mi ostali jebat
Esztergom piše a ne Čurgo. To je još dalje od Budimpešte.evo vam jedne iz Čurga za ove naše manekenka za 30€ jebete da vam zubi utrnu https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Alexandra+36701640183&id=63362
imaš kasno paljenje još jučer je bila u čurgu, djevojka se rotira po cijeloj HungarijiEsztergom piše a ne Čurgo. To je još dalje od Budimpešte.
Tako je jučer je bila u čurguimaš kasno paljenje još jučer je bila u čurgu, djevojka se rotira po cijeloj Hungariji
Šteta Čurgo mi je blizu.imaš kasno paljenje još jučer je bila u čurgu, djevojka se rotira po cijeloj Hungariji
ja sam je predkjučer riješio, bila je dobra pa kad se ponovo vrati u ćurgo idem ponoviti, pa ču te izvjestiti , ali moraš biti brz a ne čekat da djevojka odeŠteta Čurgo mi je blizu.
Dogovoreno, javi. El ima gajbu ili u autu.ja sam je predkjučer riješio, bila je dobra pa kad se ponovo vrati u ćurgo idem ponoviti, pa ču te izvjestiti , ali moraš biti brz a ne čekat da djevojka ode
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|