Bok prijatelju , moze u privat. inbox!+385 91 562 7364 Koprivnica, zvao sam ju jedan sat 150 eura može i anal. Ja idem danas kod jedne u Bjelovaru ista cijena
L,p!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bok prijatelju , moze u privat. inbox!+385 91 562 7364 Koprivnica, zvao sam ju jedan sat 150 eura može i anal. Ja idem danas kod jedne u Bjelovaru ista cijena
još jedan Hlebinac na pomolu.Bok prijatelju , moze u privat. inbox!
L,p!
Jbg zato i sluze ti forumi moj prijatelju , da se raspravlja i pomaze ljudima , a ne da se zajebava i utjeriva kurćina jedni drugima !još jedan Hlebinac na pomolu.
pa ti si pravi Hlebinac kad nisi iz rasprave skužio da se Vladek sa vama zajebava, dali si čitao moj predzadnji post, Vladek dao adresu ćekaonice putničkih vlakova u KoprivniciJbg zato i sluze ti forumi moj prijatelju , da se raspravlja i pomaze ljudima , a ne da se zajebava i utjeriva kurćina jedni drugima !
L,p!
Kak se dajete navuć. A sad evo čujem otišla još jedna koju sam ja preporučio. Ova u Pitomači odustala, ne znam kojih to kretena ima da su je navukli nekolko puta do Virovitice, ženska je stvarno bila okta adresa je javni prostor, željeznićki kolodvor Koprivnica
Frende i ja se slazem s tobom , uzas bijed i jada sto rade na forumu , koji k...c se prijavljuju i zajebavaju druge ljude !Uzas !Kak se dajete navuć. A sad evo čujem otišla još jedna koju sam ja preporučio. Ova u Pitomači odustala, ne znam kojih to kretena ima da su je navukli nekolko puta do Virovitice, ženska je stvarno bila ok
Slažem se daju bezveze lažne profile,adrese itd...Frende i ja se slazem s tobom , uzas bijed i jada sto rade na forumu , koji k...c se prijavljuju i zajebavaju druge ljude !Uzas !
Aj u inbox priv.!
To je apartmanta adresa je javni prostor, željeznićki kolodvor Koprivnica
Nisam se uopće zajebava, cura je dala oglas u plavom oglasniku kada sam ju kontaktirao dala mi tu adresu. Oglasa više nama, obrisani je.pa ti si pravi Hlebinac kad nisi iz rasprave skužio da se Vladek sa vama zajebava, dali si čitao moj predzadnji post, Vladek dao adresu ćekaonice putničkih vlakova u Koprivnici
Ma našli se kreteni iz virovitice i koprivnice zadnji put mi pokazala, navuku ju da dođe do vt il kc pa se ne pojave i ne odgovaraju, ženska jadna gleda stvarno da musterije budu zadovoljene i da si nešt zaradi jer je bez posla, na kraju puši i na gorivu i na vremenu radi poremećenih kretena...i sad odustaje ne želi vise to radit uzme samo gdi koju mušterijuFrende i ja se slazem s tobom , uzas bijed i jada sto rade na forumu , koji k...c se prijavljuju i zajebavaju druge ljude !Uzas !
Aj u inbox priv.!
Moč mislit kak je ljubav u zraku je Magla di je tu ljubavLjubav je u zraku
Ima da,kad dodu do broja nestanu jer ga dalje nude u pp za bonove ili ono najadnije,ili natezanje preko poruka po dva mjeseca.Kak se dajete navuć. A sad evo čujem otišla još jedna koju sam ja preporučio. Ova u Pitomači odustala, ne znam kojih to kretena ima da su je navukli nekolko puta do Virovitice, ženska je stvarno bila ok
Da odustala je kažeš iz pitomače nije odustala ima svoje stare mušterije jer debili su je neki navukli ugovorili i onda zajebali više neuzima nove više mušterije znam iz pouzdanih izvoraKak se dajete navuć. A sad evo čujem otišla još jedna koju sam ja preporučio. Ova u Pitomači odustala, ne znam kojih to kretena ima da su je navukli nekolko puta do Virovitice, ženska je stvarno bila ok
Bas to moj prijatelju , samo da bar ti kreteni stave sebe na to mjesto zamisli pređeš bubam tipa 100 kilometara u jednom smjeru i onda ćekaš i ne pojaviš se i praviš budalu od nekoga a ne znaju da ispadaju oni budale !Ma našli se kreteni iz virovitice i koprivnice zadnji put mi pokazala, navuku ju da dođe do vt il kc pa se ne pojave i ne odgovaraju, ženska jadna gleda stvarno da musterije budu zadovoljene i da si nešt zaradi jer je bez posla, na kraju puši i na gorivu i na vremenu radi poremećenih kretena...i sad odustaje ne želi vise to radit uzme samo gdi koju mušteriju
Sa tom curom sam se dogovoril u 3 poteze došla je u dogovoreno vrjeme podružili smo se u vikendici ja joj poznam oca i cure je oke i ostao sam sa njom jako dobarBas to moj prijatelju , samo da bar ti kreteni stave sebe na to mjesto zamisli pređeš bubam tipa 100 kilometara u jednom smjeru i onda ćekaš i ne pojaviš se i praviš budalu od nekoga a ne znaju da ispadaju oni budale !
Užas živi !
Aj privat inbox !Sa tom curom sam se dogovoril u 3 poteze došla je u dogovoreno vrjeme podružili smo se u vikendici ja joj poznam oca i cure je oke i ostao sam sa njom jako dobar
nekontaktiram privat sa nikim ko ima šta za javno nek pita tako i ja nema ništa skrivanja što znam podjelimAj privat inbox !
Oke prijatelju e to cijenim !Kapa do poda !nekontaktiram privat sa nikim ko ima šta za javno nek pita tako i ja nema ništa skrivanja što znam podjelim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|