Kineske / tajlandske masaže

https://oglasnik.hr/osobni-kontakti...cura-imam-prirodno-velike-grudi-oglas-6620449

Zapruđe, uzeo sat B2B, sa oral i CIM. 120 €.. Stvarno nemam nešto pametno za reći, ona je onako punija, možeš je dirat gdje želiš i kako želiš. U stanu sve miriši/smrdi na kuhanje njihove hrane, higijena upitna. Masaža čak i ne bi bila loša da je ne radi na mekanom krevetu , a i nje ima. Izmasira ti leđa i noge, pa ide okret pa krene na ruke i dok te masira možeš šta hoćeš dirati. Kada vidi da si spreman, uzme vlažne maramice, očisti ga i krene na oral. Nisam bio siguran da se ne makne prilikom svršavanja pa sam prije kraja promijenio pozu i stavio nju da leži, digne glavu i odradi do kraja. primio joj glavu na kraju da se ne izmakne ali nije niti imala namjeru. Pričeka da se isprazniš i onda ispljune. da li bih ponovio... ne bih, previše novaca za ono što se nudi ali petak 22:00 sata , dobro da sam i našao nešto . Nije mi se dalo plaćati EGE sa Cim oko 180€ a dopisivanje sa ovom je išlo bez problema. Svukupno bi cca 45 min. lp.

Pozdrav, molim preporuku za salon u kojem se može dogovoriti nešto više od same masaže. Može i privatna poruka.
Ima li još nešto od Superthai u Palmotićevoj? Inače, može i samo HJ.

pozdrav, bio sam u 3 salona i jedino palmo ne moras.nista ni pitati traziti, samo po meni preskupo, 30 eura za he tak da sam odbio... nakon par min je rekla 20, ali inat mi nije dao i rekao sam ne... izgledala mi je tuzno, ali stvarno ne neatraktivnan tako da svaki pokusaj masiranja da me ozivi nije uspio...

Neki ce ae sloziti sa mnom, neki nece.
Ali evo sto ja mislim o cijenama i uslugama kod dvije najspominjanije lokacije u ovoj temi.
Palmoticeva, Superthai: uzmem my masage 1,5 h. To je 60 e. Jebeno dobre masaže. I onda, kad pređe na noge, pustim da mi jednu izmasira po pravilima. Tada kazem extra for 30, but start from behind. E, masiraju jaja, kitu, dupe sve dok se sam ne okrenes. I onda fino kazes slow ili hard, ovisi sto vise volis. Poslusne su do bola. Je, ne izgledaju nesto, je obucene su. Ali vecinu ne bi htio ni vidjeti dok su gole. Nakon sprice jos ostane pol sata super masaze...meni 90 e za takav komplet uopce nije puno. Dapace, drkica s trackanjem, ukupno 20 minuta je trenutno u Zg oko 50e. Ovdje nema zajeba s terminom, znas tocno sto ces dobiti i jos ti se nakloni i zahvaljuje kad joj das tih 30. Jedino sto mi nakon nekog vremena dosadi pa napravim pauzu mjesec dana😂😂😂

Druga vrsta i druga fora - Sabina masaze i sve one slicne - mislim da su tri cure.
Solidna masaza, pricam o Sabini, onoj sitnoj, gola je cijelo vrijeme, fino izmasira i leđa i noge, cijelo vrijeme je osjecas na sebi, zatim 10-ak minuta body to body koji pocinje dok si jos na trbuhu, a onda pusenje bez, ritmom koji ti kazes, lize jaja, igra se jezikom, moze kaj oces, od lizanja do prstenjacenja. Punih sat za 100 e. Vrlo korektan odnos cijene i usluge.
Zakljucno - tajlanđanke su puno usluznije od domacih, a jeftinije od EGE.
Naravno, kod Irine, Mile, Katty, Lavinie i slicnih, provjereno dobrih, ionako ne ides na masažu😂😂

https://oglasnik.hr/osobni-kontakti...cura-imam-prirodno-velike-grudi-oglas-6620449

Zapruđe, uzeo sat B2B, sa oral i CIM. 120 €.. Stvarno nemam nešto pametno za reći, ona je onako punija, možeš je dirat gdje želiš i kako želiš. U stanu sve miriši/smrdi na kuhanje njihove hrane, higijena upitna. Masaža čak i ne bi bila loša da je ne radi na mekanom krevetu , a i nje ima. Izmasira ti leđa i noge, pa ide okret pa krene na ruke i dok te masira možeš šta hoćeš dirati. Kada vidi da si spreman, uzme vlažne maramice, očisti ga i krene na oral. Nisam bio siguran da se ne makne prilikom svršavanja pa sam prije kraja promijenio pozu i stavio nju da leži, digne glavu i odradi do kraja. primio joj glavu na kraju da se ne izmakne ali nije niti imala namjeru. Pričeka da se isprazniš i onda ispljune. da li bih ponovio... ne bih, previše novaca za ono što se nudi ali petak 22:00 sata , dobro da sam i našao nešto . Nije mi se dalo plaćati EGE sa Cim oko 180€ a dopisivanje sa ovom je išlo bez problema. Svukupno bi cca 45 min. lp.

komentar je 1/1, žali bože vremena i novaca, bolje da sam ga sam izdrkao 🙄
Mala prasica s jakim dlakama na bradavicama, uopće ih ne možeš sisati 😛

Kod Sabine je puno bolje..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh