Kineske / tajlandske masaže

https://oglasnik.hr/osobni-kontakti...cura-imam-prirodno-velike-grudi-oglas-6620449

Zapruđe, uzeo sat B2B, sa oral i CIM. 120 €.. Stvarno nemam nešto pametno za reći, ona je onako punija, možeš je dirat gdje želiš i kako želiš. U stanu sve miriši/smrdi na kuhanje njihove hrane, higijena upitna. Masaža čak i ne bi bila loša da je ne radi na mekanom krevetu , a i nje ima. Izmasira ti leđa i noge, pa ide okret pa krene na ruke i dok te masira možeš šta hoćeš dirati. Kada vidi da si spreman, uzme vlažne maramice, očisti ga i krene na oral. Nisam bio siguran da se ne makne prilikom svršavanja pa sam prije kraja promijenio pozu i stavio nju da leži, digne glavu i odradi do kraja. primio joj glavu na kraju da se ne izmakne ali nije niti imala namjeru. Pričeka da se isprazniš i onda ispljune. da li bih ponovio... ne bih, previše novaca za ono što se nudi ali petak 22:00 sata , dobro da sam i našao nešto . Nije mi se dalo plaćati EGE sa Cim oko 180€ a dopisivanje sa ovom je išlo bez problema. Svukupno bi cca 45 min. lp.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh