Kineske / tajlandske masaže

Bio sam proteklih tjedan dana u njemackoj - tocnije u Bremenu. Otisao sam nekoliko puta iz ciste znatizelje na thai masazu. Legit lokacija na google mapama, web itd. Cim udes u salon shvatis da to nije samo masaza. Po ulasku u subu za masazu mala slatka te odmah pita i namigne - jel samo mazasa ili nesto vise. Uglavnom 1h jako jako dobre masaze, pusenje bez ili sa kabanicom i seks je ravno 100 eur. Pa sad mi dajimo tu 30-40 eur samo za drkicu. Svi nas peljese, cak i maserke !

Bio sam proteklih tjedan dana u njemackoj - tocnije u Bremenu. Otisao sam nekoliko puta iz ciste znatizelje na thai masazu. Legit lokacija na google mapama, web itd. Cim udes u salon shvatis da to nije samo masaza. Po ulasku u subu za masazu mala slatka te odmah pita i namigne - jel samo mazasa ili nesto vise. Uglavnom 1h jako jako dobre masaze, pusenje bez ili sa kabanicom i seks je ravno 100 eur. Pa sad mi dajimo tu 30-40 eur samo za drkicu. Svi nas peljese, cak i maserke !
zakon ponude/potraznje na djelu... nas je puno, njih je malo i moze im se derat jer: kakva je konkurencija? Nema je.To je to. Niko ne bi placa vise da ne mora 😉

Da li je netko bio na nekoj od sljedećih masaža:
Jel bio netko kod Amande?

Odradio ovu https://oglasnik.hr/osobni-kontakti/super-erotisk-massage-oglas-6601498#
Simpatična, nasmijana thai cura, oko 150-155 cm, oko 30 godina, normalne građe (nije mršavica kao Sabina), jako lijepo tijelo, nosi aparatić za zube, čak i bolje masira od Sabine, (njena masaža mi baš i nije nesto) Dogovorio sat vremena sa oralom, koji je jako dobar (bez svršavanja u usta) i rimmingom koji radi jako napaljujuće. Dosta je škakljiva pa treba paziti kad ju se dira. (Neobično s obzirom na posao kojim se bavi). Uska, prekrasna mala, iznutra ružičasta pičkica ali ne da prstačenje osim površinski. Svejedno, izlizao sam joj pičić i guzu da je svršavajući izgužvala sve plahte na krevetu. Bila je kolegica sa Sabinom, sada je na novoj lokaciji par sto metara dalje. Prostor gotovo identičan. Higijena nje i prostora odlična. Dala mi je svoj privatni broj radi budućeg dogovora, izgleda da sam joj se jako dopao. Slijedeci put je idem dobro izjebati.
Upravo pitao za rimming, kaže da ne radi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh