Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja druga salona?Promjenile su se cure po salonima unatrag godinu dana. Osim Palmoticve i jos dva salona tesko je dobiti nesto ekstra uz uvjet da nisu neka groblja maserke. Ako netko ima neko novo saznanje, mozemo razmijeniti salone u DM.
Mi bi voljeli da cim je s Tajlanda da mozes sta hoćeš, ali to nije tako. Nije svaka kurva, niti većina salona tolerira takve stvari.Ma daj sve se prave fine a na tajlandu ga vracaju unutra kad ispadne...nije mi jasno sto ih je strah, dobiju placu plus ovo sto im mi damo 30-50e, jbt zivot pola godine tu rade i dole kucu naprave
+1Odradio ovu https://oglasnik.hr/osobni-kontakti/super-erotisk-massage-oglas-6601498#
Simpatična, nasmijana thai cura, oko 150-155 cm, oko 30 godina, normalne građe (nije mršavica kao Sabina), jako lijepo tijelo, nosi aparatić za zube, čak i bolje masira od Sabine, (njena masaža mi baš i nije nesto) Dogovorio sat vremena sa oralom, koji je jako dobar (bez svršavanja u usta) i rimmingom koji radi jako napaljujuće. Dosta je škakljiva pa treba paziti kad ju se dira. (Neobično s obzirom na posao kojim se bavi). Uska, prekrasna mala, iznutra ružičasta pičkica ali ne da prstačenje osim površinski. Svejedno, izlizao sam joj pičić i guzu da je svršavajući izgužvala sve plahte na krevetu. Bila je kolegica sa Sabinom, sada je na novoj lokaciji par sto metara dalje. Prostor gotovo identičan. Higijena nje i prostora odlična. Dala mi je svoj privatni broj radi budućeg dogovora, izgleda da sam joj se jako dopao. Slijedeci put je idem dobro izjebati.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|