Kineske / tajlandske masaže

Odradio ovu danas.
Uzeo pola sata komplet.
Sam dolazak cekam 5min ispred, ona s kolegicom u stanu koju nisam vidio ali sam je cuo. Nasmijana i prosjecna thai cura. Malo me vozi iz jedne u drugu sobu. Ne nudi tus ali nije mi ni trebao. U stanu pakleno vruce. Stavi cisti rucnik preko plahte, krece s masazom, iskreno nista posebno i to traje nekih 5min. Onda sebe naulji i klizi po meni kratko, cini.mi se umorna i nezainteresirana... okrecem se i joj - too big, sva u problemu... ali krece s pusenjem koje je prosjek, malo jezikom po jajima i daje znak da ide sex... polako... vracam je da me jos zagrije u 69 i tu je nabrijavam prstima, navlazila se i malo bolje pusila ali sve uzurbano. Uzimam kondom, prolazimo par poza - jako je uska i sitna za mene ali dobro se drzi, iako ima facu kao da joj guram vatrogasni aparat. Ugl... promijenili par poza, pozuruje me po 3.put a proslo je cca 20min. Polunadrkano je isprasim doggy i namjestim među noge da mi posise jaja jer joj to najbolje ide, maknem kondom i istresem ga sam...
Nije za preporuciti jer nije ni masaza dobra, a sex je jedva prezivjela i generalno bacenih 100 EUR.
Moguce da joj je bilo vec kasno i stvarno sam prevelik za nju.
Pozitivno je sto dopusta prstenjacenje, lizanje, stiskanje ali dimenzije su joj bile problem i rijesila me za 25 min a vec od 20-min je pozurivala.

Odradio ovu danas.
Uzeo pola sata komplet.
Sam dolazak cekam 5min ispred, ona s kolegicom u stanu koju nisam vidio ali sam je cuo. Nasmijana i prosjecna thai cura. Malo me vozi iz jedne u drugu sobu. Ne nudi tus ali nije mi ni trebao. U stanu pakleno vruce. Stavi cisti rucnik preko plahte, krece s masazom, iskreno nista posebno i to traje nekih 5min. Onda sebe naulji i klizi po meni kratko, cini.mi se umorna i nezainteresirana... okrecem se i joj - too big, sva u problemu... ali krece s pusenjem koje je prosjek, malo jezikom po jajima i daje znak da ide sex... polako... vracam je da me jos zagrije u 69 i tu je nabrijavam prstima, navlazila se i malo bolje pusila ali sve uzurbano. Uzimam kondom, prolazimo par poza - jako je uska i sitna za mene ali dobro se drzi, iako ima facu kao da joj guram vatrogasni aparat. Ugl... promijenili par poza, pozuruje me po 3.put a proslo je cca 20min. Polunadrkano je isprasim doggy i namjestim među noge da mi posise jaja jer joj to najbolje ide, maknem kondom i istresem ga sam...
Nije za preporuciti jer nije ni masaza dobra, a sex je jedva prezivjela i generalno bacenih 100 EUR.
Moguce da joj je bilo vec kasno i stvarno sam prevelik za nju.
Pozitivno je sto dopusta prstenjacenje, lizanje, stiskanje ali dimenzije su joj bile problem i rijesila me za 25 min a vec od 20-min je pozurivala.
Pa koliki ti je da si je tako uništio?

Ako netko posjeti kolegicu nek javi dojmove i cijenu, mislim da nas je dosta u dvojbi. Na piku mi je ova Sabina već neko vrijeme ali eto možda je kolegija bolja...

Jako dobro izgleda , definitivno treba probati kakva joj je i izvedba uživo
Treća slika mi se čini da je od Sabine, možda sam u krivu i možda je do ugla, ali u ove prve dve slike kao da se radi o nešto malo punašnijoj osobi.

Ako netko posjeti kolegicu nek javi dojmove i cijenu, mislim da nas je dosta u dvojbi. Na piku mi je ova Sabina već neko vrijeme ali eto možda je kolegija bolja...

Treća slika mi se čini da je od Sabine, možda sam u krivu i možda je do ugla, ali u ove prve dve slike kao da se radi o nešto malo punašnijoj osobi.
Mislim da se radi o ovoj:

Ja sam bio kod Sabine u 12mj. i bila je sa njom neka starija kolegica 40+...
Nije imala nikog pa smo se sreli na hodniku.
Nije bas privlačna niti napeta.
Barem meni

Bio kod Sabine jucer navecer. Jako transparentna ponuda preko WhatsAppa, lako se dogovorili, cak i dan prije susreta, ali naravno moras potvrditi slijedeci dan da dolazis, i jedno sat prije susreta. Prostor stvarno uredan i ok, i spavaca soba i kupaona, nisam nikog vidio ni sreo.
Uzeo sam sat vremena kompletku sa okidanjem u usta, 180 evropcana.
Cura mi se svidjela, uredna, nasmijana mrsavica, male sisice, mekana koza (nije ko anoreksicno strasilo di izgleda ko da koza visi na kostima), kriticne tocke lijepo uredene i izbrijane, mala guza lijepo zaobljena, uredna stopala, uska pickica (prima kurac dobro, masiro sam joj "cvjetic" unutra glavicem - ko zna, zna), mala se trudi i u pusenju i u sexu, izgledalo ko da je i svrsila bar jednom kad je jahala i jasi dosta dobro sto mi se svidjelo. Odradila me dvaput uz lagano b2b napaljivanje (u sat vremena je tesko ocekivati neku super masazu i dva okidanja, osim ak si mladi tip koji se je sparal jedno tjedan dana).
Engleski joj je slab, tak da ne mozes ocekivati neki stimulirajuci razgovor, ali mala lijepo stenje kad treba i trudi se. Imala cak i google prevoditelj spreman na telefonu ako zatreba za nesto.

Sve u svemu, reko bi 8/10 realno, meni je bila 8,5/10 jer mi se svidja takvo tijelo.
Znaci fali joj samo onaj OOMPF efekt kojeg neke cure imaju koje su apsolutni top. Iso bi opet sto posto da ne zivim u Finskoj.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh