Sabina`s massage ❤️❤️newly opened 💋💋sabina`s kasap best massage
Slatka SABINA, vješta i profesionalna masaža. I dobra usluga. 🌺🌺♥️ Uživajte sa SABINOM Imam 28 godina i uvijek imam…
Odradio ovu danas.
Uzeo pola sata komplet.
Sam dolazak cekam 5min ispred, ona s kolegicom u stanu koju nisam vidio ali sam je cuo. Nasmijana i prosjecna thai cura. Malo me vozi iz jedne u drugu sobu. Ne nudi tus ali nije mi ni trebao. U stanu pakleno vruce. Stavi cisti rucnik preko plahte, krece s masazom, iskreno nista posebno i to traje nekih 5min. Onda sebe naulji i klizi po meni kratko, cini.mi se umorna i nezainteresirana... okrecem se i joj - too big, sva u problemu... ali krece s pusenjem koje je prosjek, malo jezikom po jajima i daje znak da ide sex... polako... vracam je da me jos zagrije u 69 i tu je nabrijavam prstima, navlazila se i malo bolje pusila ali sve uzurbano. Uzimam kondom, prolazimo par poza - jako je uska i sitna za mene ali dobro se drzi, iako ima facu kao da joj guram vatrogasni aparat. Ugl... promijenili par poza, pozuruje me po 3.put a proslo je cca 20min. Polunadrkano je isprasim doggy i namjestim među noge da mi posise jaja jer joj to najbolje ide, maknem kondom i istresem ga sam...
Nije za preporuciti jer nije ni masaza dobra, a sex je jedva prezivjela i generalno bacenih 100 EUR.
Moguce da joj je bilo vec kasno i stvarno sam prevelik za nju.
Pozitivno je sto dopusta prstenjacenje, lizanje, stiskanje ali dimenzije su joj bile problem i rijesila me za 25 min a vec od 20-min je pozurivala.