Slatka SABINA, vješta i profesionalna masaža. I dobra usluga. 🌺🌺♥️ Uživajte sa SABINOM Imam 28 godina i uvijek imam…
www.oglasnik.hr
Bio sam prije 2 dana kod dotične, pošto su recenzije ovdje bile uglavnom okej, a baš sam htio da mi ga neka izdrka i popuši.
Dogovor: poslao poruku na eng na wa, dobio odgovor za 5 min, potvrdio termin, došao 2 min prije termina, sve glatko bez problema. Bojao sam se da je otišla već, jer ste pisali da je tu još mj, ja sam ju pitao rekla je da će biti još mj, dva, ovisno.
Lokacija: novi zg, rentan apartman (nov, veći), osim nje u stanu nisam nikog vidio, niti prošao kraj nekog u hodniku prilikom dolaska. Čista prostorija, nova plahta, tuširanje.
Izgled: klasična thai girl, niska, sitna, nije ljepotica, nije ni gabor, meni je baš ono kao klasična thai girl. Nekome je to spektakl, meni okej. Tijelo mršavo (ne anoreksično), male sise, malo dupe, jako uska pica.
Akcija: 100 europljana za 30 min. Nisam ništa od usluge dogovarao unaprijed, već na mjestu me pitala što želim pa sam uzeo masažu i seks 30 min. Plaćanje odma prije.
Prvo me počela masirati po leđima, pa guzica, vrat, ramena… , masaža kao masaža ništa posebno, nije loše nije ni wow.
Onda je krenula b2b, nauljila je sebe i mene i počela se klizati po meni, stenjati mi na uho, to je bilo stvarno okej, s picom i klitom mi se trljala onako sama po guzici, vidio sam da joj paše, okrenuo sam se, otišla je u 69, stavila mi je picu na glavu i počela ga agresivno pušiti bez kabanice, a ja sam nju prestenjario od iza. Skroz je bila mokra i napaljena, čak je i ona rekla stop, idemo na jebanje. Stavila mi je kurton i počeo sam ju udarati u svim pozama. Reverse kaubojka, sama skače ko blesava, misionarka + diranje po klitu, pa se sama dirala, svršila je dvaputa. A ja ju bušim i bušim, okrećem ju u doggy i do kraja nabijam koliko ide, baš uništavanje teško, vadim van, skidam kabanicu i obilno špricanje po leđima i šupku, pici.
Znači, šamarao sam ju po guzici, stisko joj bradavice, prstenjario ju od iza, od naprijed, trpo u kojoj god pozi sam htio, ona je već mrtva doslovno bila nisam ni malo štedio, baš kako volim s kurabama.
Poslije tuš, grli me i ćao.
Uzeo pola sata a od početka akcije do izlaska je prošlo cca 50tak minuta, zašto ne znam, ali evo. Kao da sam uzeo sat haha. Nije ništa rekla, a ja trpo.
Nema gledanja na sat, presing ni ništa.
Sveukupno: 8.5/10
Akcija stvarno dobra, prostor i higijena dobra, meni osobni taj thai izgled nije nešto napet.
Da li ću ponovno ići? Apsolutno, samo sljedeći puta preskačem masažu i odma na udaranje.
Peace out

Forum kolega.