Kineske / tajlandske masaže

Pozz svima
Probao vecinu thai salona u Zg. Vecinom gol ali u 1 salonu dobio gacice za jednokratnu uporabu a u 1 zamoljen u box da ostanem.
Nudjeni tip do 50€ za HJ i daljnju igru.
0 bodova.
Razno razni izgovori. (Razumjem strah itd.)

JEDINI
Super thai Palmoticeva 👌 .
Dogovor tel ili email (odogovoriti potvrdno)
Ne zajebite jer Japanska buba (gazdarica) pamti.
Svaki put je bio HJ .
My massage pretezno 90 min .
Piling svega supka i djokice onda tusiranje pa massage.Nakon toga ide masiranje cijelog tijela guzovi,anus pa okret na ledja i kolovodja je u zraku.
Svaka se nasmije i traži 50€ za nastavak igre.
Cjenkas se za 30€ prodje svaki put.
Možeš uz dogovor dirati sise ,guzove neke daju picu.

5puta bio 30€ tip za HJ
1 put BJ sa gumicom 80 € (trazila 100€)

Toliko od mene.

Sad sam po Istri.
Iduci tjedan pišem za Istarsku županiju.

Pozz

Bio kod Sabina's massage. Masaža je generalno okej, ona se trudi, ali masira vas cijelo vrijeme dok ste na trbuhu. I samo leđa, malo noge i tako to traje, sve dok vas u jednom trenutku ne okrene na leđa i onda ide B2B i pušenje. Možete ju ljubiti, prstenjačiti, sve okej. Meni je osobno bila super jedna maserka koja je imala tetovažu Stitcha na trbuhu koja je izmasirala sve dijelove tijela prije nego je prešla na pušenje.

Cijena: 100€, pušenje bez kabanice. Okej je za probati, ali nakon svih ovih recenzija i hvalospjeva očekivao sam više.

Bio kod Sabina's massage. Masaža je generalno okej, ona se trudi, ali masira vas cijelo vrijeme dok ste na trbuhu. I samo leđa, malo noge i tako to traje, sve dok vas u jednom trenutku ne okrene na leđa i onda ide B2B i pušenje. Možete ju ljubiti, prstenjačiti, sve okej. Meni je osobno bila super jedna maserka koja je imala tetovažu Stitcha na trbuhu koja je izmasirala sve dijelove tijela prije nego je prešla na pušenje.

Cijena: 100€, pušenje bez kabanice. Okej je za probati, ali nakon svih ovih recenzija i hvalospjeva očekivao sam više.

Slazem se s kolegom, ocekivao sam bar losiju varijantu tajlandskih ili filipinskih usluga. Nije ona losa ali daleko je to od onog sto zelim.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh