Kineske / tajlandske masaže

Zanima me ima li neki b2b u salonima u zg i jel se ista promjenilo ili nam ostaje samo poznati salon u Palmoticevoj za drkicu ? Jesu li se i ostale cure malo ohrabrile po pitanju veselja na kraju ili sve po starom

bio danas i moram priznat, jedno od najboljih iskustava. Malo sam si razmišljao, dali da uopće nešto napišem, jer vidim da mnogi ovdje skrivaju svoje najbolje kontakte, ali budući mi nije žena i znam da ću uvijek dobit termin kod nje, da podijelim svoje iskustvo. Uzeo sam sat, komplet, šteta 150 glodavaca, ali vidi se da Tajlanđanke znaju svoj posao. Cura uistinu zgodna, masaža fenomenalna, pica jako uska i cura zna kako da nekog dovede do eksplozije. Još je samo mjesec-dva u ZG, tako da uistinu moja preporuka...
Ma daj, ovo je neki zesci zajeb. 10 dana sam zvao, nikad se nije javila…

Zanima me ima li neki b2b u salonima u zg i jel se ista promjenilo ili nam ostaje samo poznati salon u Palmoticevoj za drkicu ? Jesu li se i ostale cure malo ohrabrile po pitanju veselja na kraju ili sve po starom
Sta ne moze kod svake u Palmoticevoj drkica? Ja sam bio kod dvije i kod oba dvije sam dobio drkicu

Bio jučer i mogu reći jedno jako pozitivno i dobro iskustvo .
Par puta probao zvati i onda poslao poruku na Engleskom na WhatsApp, dogovor brz i jednostavan ,cura se drži dogovora . Sitna cura sa malim sisama sa Tajlanda 30 godina ,Engleski slabiji ali moze se sporazumiti ,lokacija Novi ZG i kako je rekla ostaje ovdje jos dva mjeseca .Uredan i čist stan isto kao i ona ,moguće dobiti full uslugu sa sexom ,uzeo sam 60 min za 100 bodova sa B2B masažom i oralom bez .
Počinje sa običnom masažom koju radi jako dobro i odlična je za opuštanje zatim prelazi na B2B ,klizi svojim sitnim tijelom ,sisama i picom po leđima i nogama .Odličan osjećaj kada sam osjetio njezinu picu sa dlačicama od par dana kako mi klizi po leđima i nogama i za to vrijeme sam je dirao po cijelom tijelu na što se nije bunila . Zatim okret na leđa i onda kreće B2B naprijed ,počela mi je kliziti golom picom po kurcu što me je bilo frka da ne pokupim nešto pa sam joj rekao da stane .Tada me je krenula masirati po kurcu i jajima svojim nauljenim rukama i mogu reći to jako dobro radi zatim je krenula lizati kurac i jaja i krenula na pušenje onako bas znalački i stravstveno dok nisam svršio vani po svom trbuhu .
Ukratko odličan i lak dogovor ,prostor uredan ,cura se drži dogovora i poštiva vrijeme ,ona sitna i egzotična i vidi se da zna što radi ,mislim da je u stanu sa jos jednom curom koju nisam vidio.
Za mene koji bas nisam često u ovom sportu bez puno iskustva jedno jako dobro iskustvo s obzirom na naše cure s kojima je jako tesko postići dogovor i dobit kvalitetnu uslugu te poštivanje vremena .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh