doug_heffernan
Well-known member
Htio bih pokrenuti temu sa tom vrstom masaže. Ima dva-tri salona u Zagrebu koji nude tu masažu, pa ako ima netko iskustva bilo bi ljubazno da napiše svoje iskustvo.
Napomena: nemora samo biti iskustvo, gdje se isključivo masira, nego i ako je moguće više.
Ja sam se na dulje vrijeme preselio u Hrvatsku i u mom bivšem gradu je bio jedan salon sa tradicionalnom kineskom masažom. Naravno da su cure nudile više ispod ruke. Ono čudno kinesko ljubljenje s jezikom, deepthroat, B2B sa toliko intenzivnim tretmanom "sredine" i dupeta, da je Sara sveti duh i lijepa žena govno prema njima, i seks kako želiš. Toliko su me razmazile, da mi jako fali takav tretman. Kineskinje su nekak drukčije predane muškarcima, ako znate šta mislim.
Evo, da dvije navedem. Pitao sam jer ide B2B, ali kao ne ide.
THX!
Napomena: nemora samo biti iskustvo, gdje se isključivo masira, nego i ako je moguće više.
Ja sam se na dulje vrijeme preselio u Hrvatsku i u mom bivšem gradu je bio jedan salon sa tradicionalnom kineskom masažom. Naravno da su cure nudile više ispod ruke. Ono čudno kinesko ljubljenje s jezikom, deepthroat, B2B sa toliko intenzivnim tretmanom "sredine" i dupeta, da je Sara sveti duh i lijepa žena govno prema njima, i seks kako želiš. Toliko su me razmazile, da mi jako fali takav tretman. Kineskinje su nekak drukčije predane muškarcima, ako znate šta mislim.
Thai Harmony - tajlandska masaža u Zagrebu s najboljim ocijenama
Thai Harmony, centar tajlandske masaže u Zagrebu, Trg Marka Marulića 13, u ponudi ima 16 thai masaža za sve vrste problema i opuštanja.
thai-harmony.com.hr
Tajlandska, Thai masaža - Zagreb | Chiang Mai
Tajlandska masaža Zagreb centar, masaža za parove. Doživite jedinstven osjećaj thai masaže. Rezervirajte svoj termin već danas!
www.masaza-zagreb.com.hr
Evo, da dvije navedem. Pitao sam jer ide B2B, ali kao ne ide.
THX!