Jel ta ima tetovaze neke na sebi ?Misliš na Sanju alkoholičarku. Plave kose
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ta ima tetovaze neke na sebi ?Misliš na Sanju alkoholičarku. Plave kose
Kaj ti nije jasno? Jel ju ko tjera da se jebe? Ak se zeli jebat nek se jebe, da mi je vidjet toga kaj bi napadao mene kaj mu ja jebem zenu koja mi se sama nudi...Zaista vas ne razumijem. Koliko znam, ta žena je u braku, želite popušiti dobre batine? Pa onda jebite, kada dobijete batine nemojte kukati. Imate veliki izbor djevojaka za druženje, ali mnogima vama je mala sa švarče vrh! Ako ta žena i popije, u redu je da tu slabost netko iskorištava?? Platite i jebite.
Jebga. Nismo mi krivi što ti je žena štraca...Ne brini prika, imat ćeš tetovaže od njenog muža. Zar vam zaista to treba? Žena je zgodna, svaka čast, ako želite tetovaže od njenog supruga samo dajte.
Kaj ti nije jasno? Jel ju ko tjera da se jebe? Ak se zeli jebat nek se jebe, da mi je vidjet toga kaj bi napadao mene kaj mu ja jebem zenu koja mi se sama nudi...
Uostalom ko je ta da provjerimo točnost poluinformacije
Tko ovo piše, NsdaDimich? Daj molim te...Kaj ti nije jasno? Jel ju ko tjera da se jebe? Ak se zeli jebat nek se jebe, da mi je vidjet toga kaj bi napadao mene kaj mu ja jebem zenu koja mi se sama nudi...
Uostalom ko je ta da provjerimo točnost poluinformacije
Štraca ti je mama i sestraJebga. Nismo mi krivi što ti je žena štraca...
Sanja L nije u braku koliko sam razumio i čuo od njenih prijateljaZaista vas ne razumijem. Koliko znam, ta žena je u braku, želite popušiti dobre batine? Pa onda jebite, kada dobijete batine nemojte kukati. Imate veliki izbor djevojaka za druženje, ali mnogima vama je mala sa švarče vrh! Ako ta žena i popije, u redu je da tu slabost netko iskorištava?? Platite i jebite.
Jel moze više informacija o Sanji i kako stupit u kontakt s njomSanja L nije u braku koliko sam razumio i čuo od njenih prijatelja
Zašto onda vi tražite njezin broj ako znate gdje je upoznati? Šta će vam onda njezin broj?Nađi je po kafićima. Ima plavu kosu i jebe se sa svima. Kažu poznata kurva iz grada
Jel ima neko informacijumdi trenutno radi? Ili Facebook profil da bar vidim kak izgledaNađi je po kafićima. Ima plavu kosu i jebe se sa svima. Kažu poznata kurva iz grada
Dobro pitanjeZašto onda vi tražite njezin broj ako znate gdje je upoznati? Šta će vam onda njezin broj?
Ova je retardirana cura nest pise dodi pa onda a jebote pa ovo pa ono kao28 godina haha ma uzasNi bas nesto
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|