Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni bas nestoJel ko zna šta o ovojTražim.... - - Ljubavni oglasnik
Mozda sam malo punija ali svejedno atraktivna (175,85,5) lijepog lica.Družila bi se sa tobom te ti pružila nezaboravneljubavni-oglasnik.net
Zvao nema prostor traži 100€
Jel radi mašinski ili se opustiNi bas nesto
U kamionu,al je bezveze.. volio bi da nisamJel radi mašinski ili se opusti
Gdje ste ju karali kad nema prostor
A cice karanje ili ona bez veze ponašanje facaU kamionu,al je bezveze.. volio bi da nisam
Ja isto žalim radi susreta... Nema ponude, ali bolje bit gladan nek gov..a jest....A cice karanje ili ona bez veze ponašanje faca
I jel dobra?Pozdrav dečki, dogovorio sam sastanak za sutra, sa Heloisom. Zanima me dali je netko bio kod nje, trenutno je u Karlovcu. Hvala, svaka informacija je dobrodošla. Inače, oglas je na Ege-u
Je prijatelju, možeš sa djevojkom sve dogovoriti. Uredna, drži se dogovora, nasmijana, lijepog tijela. Ona je ta sa fotografija, ako želiš javi joj se. Mislim da je još malo vremena tu. Reci joj da ti ju je preporučio "big big"I jel dobra?
Pred nekih mjesec dana sam bil sa jednom sa ege,te nema vise,otisla.Je prijatelju, možeš sa djevojkom sve dogovoriti. Uredna, drži se dogovora, nasmijana, lijepog tijela. Ona je ta sa fotografija, ako želiš javi joj se. Mislim da je još malo vremena tu. Reci joj da ti ju je preporučio "big big"
O kojoj djevojci je riječ?Pred nekih mjesec dana sam bil sa jednom sa ege,te nema vise,otisla.
CristalO kojoj djevojci je riječ?
Kakva je u sexu jel uziva? I kolko trazi za sexJe prijatelju, možeš sa djevojkom sve dogovoriti. Uredna, drži se dogovora, nasmijana, lijepog tijela. Ona je ta sa fotografija, ako želiš javi joj se. Mislim da je još malo vremena tu. Reci joj da ti ju je preporučio "big big"
Jer cini mi se na slikama jako simpaticnaJe prijatelju, možeš sa djevojkom sve dogovoriti. Uredna, drži se dogovora, nasmijana, lijepog tijela. Ona je ta sa fotografija, ako želiš javi joj se. Mislim da je još malo vremena tu. Reci joj da ti ju je preporučio "big big"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|