Koliko vidim tu na forumu ti si bas teski filozof … jesi kad čuo za riječ diskrecija ili diskretan ?Sta onda ne trazis kolegu nego tu ispitujes dali tko ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vidim tu na forumu ti si bas teski filozof … jesi kad čuo za riječ diskrecija ili diskretan ?Sta onda ne trazis kolegu nego tu ispitujes dali tko ima
Smirila seDa li se jos Lea vukovic krese ili se smirila
Koliko naplaćuje pušenje?Najbolje ti je dogovorit pusenje,to moze u autu.
Bolje ti je izdrkat il proc do zg. Da je za besplatno nije vrijedno vremenaKoliko naplaćuje pušenje?
Jel joj možeš svršit u usta?
Izgleda mizerno i retardirana je. Uz to jebe se bez kondoma tako da je ozbiljan zdravstveni rizik. Ako ti je baš gusto, sve to ne vrijedi više od sto kuna.
jebote sta i karlovcu nema ni jedne osim ove sa svarceUbija me porukama. Stalno ista pitanja ispočetka. Iz aviona se vidi da je glupson. Ali takve ponekad se najbolje jebu. Stvarno na šta liči? Je li higijena bar neka?
Probao sam je kontaktirati ali su joj odgovori nejasni, kao da ne zna šta i kome piše. Možda je retard, i možda na nešta liči ali jebga ako se zna i voli jebat onda bi trebalo probati. Pitanje za one koji su je prošli: da li je ona kao lutka na napuhavanje ili se uživi u akciju? Zaštita se podrazumijeva, ne piju mi se lijekoviUbija me porukama. Stalno ista pitanja ispočetka. Iz aviona se vidi da je glupson. Ali takve ponekad se najbolje jebu. Stvarno na šta liči? Je li higijena bar neka?
Potpisujem sve,tko ima slobodu i novca može radit šta hoće.ja vas ne kužim, na 50 km ste od zagreba, nije da treba proputovati pola hrvatske da nađeš kurvu, taman ako te i zajebe, potrošio si šta, 6 litra dizela ili benzina i 30 kuna za cestarinu, znači 100kn.
Pročitaj zadnje stranice,sve je već odgovoreno prije.Probao sam je kontaktirati ali su joj odgovori nejasni, kao da ne zna šta i kome piše. Možda je retard, i možda na nešta liči ali jebga ako se zna i voli jebat onda bi trebalo probati. Pitanje za one koji su je prošli: da li je ona kao lutka na napuhavanje ili se uživi u akciju? Zaštita se podrazumijeva, ne piju mi se lijekovi![]()
sta ne citate. ko panj je i svake 2 min ce te pitat jesi svrsio. siroko zaobidjiProbao sam je kontaktirati ali su joj odgovori nejasni, kao da ne zna šta i kome piše. Možda je retard, i možda na nešta liči ali jebga ako se zna i voli jebat onda bi trebalo probati. Pitanje za one koji su je prošli: da li je ona kao lutka na napuhavanje ili se uživi u akciju? Zaštita se podrazumijeva, ne piju mi se lijekovi![]()
Šta lažeš PapcinBabac preko 50 bahata ruzna vidijo i okrenuo se
Daj napiši na kojoj se adresi bio da svi znamoBahata u kojem smislu?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|