Sinky7
Active member
150€ .....to neka zlatne pi...Javio se i probao spustit ali nista ispod 150eura za 30minuta ne ide. Stetaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
150€ .....to neka zlatne pi...Javio se i probao spustit ali nista ispod 150eura za 30minuta ne ide. Stetaa
Zlatne ili ne..., tko voli neka izvoli. Za vrijeme provedeno sa takvom čovjek ne požali, pogledaj ove naše.... Lažne fotke, ako i nisu, dođi i obavi, čista mehanika, bez trunke nekoga gušta sa njenih strana. Ove žene su drugačije, ili sam slučajno naletio na takvu.150€ .....to neka zlatne pi...
I ege se u karlovcu prave ludi, bilo je nekoliko dobrih cura Pogledaj im sad cijenu, i to žele uplatu bonom i kešom. Što dalje od toga, moj savjet. Zagreb je blizu, osim ako želiš onu ludu malu sa švarče. Ako hoćeš nju, neka ti ja srećom.Jel ima sta u klc osim ege
Što ne valja s njom? I jel da u šupak?I ege se u karlovcu prave ludi, bilo je nekoliko dobrih cura Pogledaj im sad cijenu, i to žele uplatu bonom i kešom. Što dalje od toga, moj savjet. Zagreb je blizu, osim ako želiš onu ludu malu sa švarče. Ako hoćeš nju, neka ti ja srećom.
Što ne valja s njom? I jel da u šupak?I ege se u karlovcu prave ludi, bilo je nekoliko dobrih cura Pogledaj im sad cijenu, i to žele uplatu bonom i kešom. Što dalje od toga, moj savjet. Zagreb je blizu, osim ako želiš onu ludu malu sa švarče. Ako hoćeš nju, neka ti ja srećom.
DaŠto ne valja s njom? I jel da u šupak?
Ege ti je najbolje i najsigurnije mjesto,neznam jesu sad koje u Karlovcu ili su ove dvije lažne kaj se trenutno reklamiraju.Jel ima sta u Klc ili Jaski
Nisu lazne, prave su. Crna i plava, bio sam kod crne. Cura je jako dobra, draga i bas lijepo surađuje, ma bilo mi je super s njom i volio bi ponovit. Uzivo je lijepsa nego na slikamaEge ti je najbolje i najsigurnije mjesto,neznam jesu sad koje u Karlovcu ili su ove dvije lažne kaj se trenutno reklamiraju.
Ostalo nećeš sigurno ništa naći uz plaćanje.
Samo EGE gledaj i prati.
150eura 30min, 200 1 satCijena za tu crnu
Znaci otisle su. Jaoo steta,bas razmisljao ponovitBuraz ona je u slavonskom brodu a ne u klc iako pise na ege da je u klc
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|